Foto: F64
Lai izkoptu attiecības, vajadzīgs spēks un laiks. Kā izdevumam "Ieva" atzīst populārā latviešu dziedātāja Ieva Akuratere, māksliniekiem bieži nav ne viena, ne otra, tāpēc viņa nekautrējas atzīt – personīgajā dzīvē viņai nav sevišķi veicies.

Akuratere teic: "Man nav bijusi stabila ģimene ar vīru, kurš mani atbalstītu, kurš rūpētos par mani, kur nu vēl pelnītu naudu un mani uzturētu! Man ir bijis pilnīgi otrādi – esmu visus savus vīrus uzturējusi, kā nu mācējusi." Tomēr, kā dziedātāja atklāj, viņas dzīvi caurvijušas patīkamas draudzības, kas noved pie tā, ka pat nav iespējams apgalvot, vai tās mainītu pret vienu stabilu vīrieti viņas dzīvē. "Protams, pēc romantiskām attiecībām ilgojos. Bet es arī nenožēloju to, kas bijis."

Akuratere precējusies un šķīrusies trīs reizes. Kāpēc laulības neizdevās? "Dažām sievietēm ir sindroms visu mūžu izvēlēties sliktos puišus. Arī es šo eksāmenu neesmu spējusi nolikt. Acīmredzot mani uzrunājis tas, ka sākotnēji viņi ir ļoti romantiski, pilni dzīvības enerģijas, traki un nevaldāmi. Neko piezemētāku par viņiem pat negribas atcerēties. Bet šis precēšanās un šķiršanās fakts man neliekas svarīgs," intervijā izdevumam "Ieva" stāsta dziedātāja. Tomēr, nopietni runājot, Akuratere teic, ka otro un trešo vīru neuzskata par vīriem šī vārda labākajā nozīmē, tāpēc pieņem, ka ir bijusi precējusies tikai vienreiz – ar sava dēla tēvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!