Foto: Shutterstock
Ir izveidojies neapgāžams stereotips, ka, gluži kā vērsi sarkana lupata, vīrieti nešaubīgi iekvēlina vien ideāla sievietes figūra, kas ietērpta mežģīņotā apakšveļā. Bet vai tiešām viss ir tik vienkārši?

Iespējams, mēs katastrofāli kļūdāmies, jo, kā apgalvo interneta žurnāls "Marie Claire", stipro dzimumu uzbudina arī daudzas šķietami ikdienišķas lietas, situācijas un darbības.

Dusmošanās

Vēl līdz šim nav rasts zinātnisks izskaidrojums tam, kāpēc vīriešiem tik ļoti patīk sievietes dusmu uzplūdos. Tomēr tas ir fakts. Droši vien ikkatra sieviete kaut reizi mūžā ir dzirdējusi no sava vīrieša apgalvojumu: "Tu esi tik skaista, kad dusmojies!" Sievietēm liekas, ka šādā neparastā veidā vīrietis cenšas viņu vienkārši nomierināt vai, tieši otrādi, vēl vairāk sadusmot. Tomēr īstenībā vīrietis par tavu dusmošanos tikai tīksminās, jo vētrains sekss kā izlīgums ir vislabākais atrisinājums šai situācijā.

Sajaukti mati

Tu izskaties tik mājīga un dabiska bez striktas frizūras un kosmētikas. Lai kā tu necenstos izpatikt savam vīrietim ar ideāli ieveidotām cirtām un nevainojamu matu sakārtojumu, tomēr fakts ir tāds, ka viņš tevi iekāro ne jau frizūras dēļ, bet gan tu patīc tāda, kāda esi pati par sevi, pat izspūrusi kā mazā raganiņa.

Rūtains krekls

Foto: Shutterstock

Kas var būt seksuāli pievilcīgāks par meiteni rūtainā kreklā, neatkarīgi no tā – tas uzģērbts virs krekliņa vai uz pilnīgi kailas miesas? Taisnības labad tomēr jāatzīst, ka uz kailas miesas šis apģērba gabals izskatīsies seksīgāk. Šādi tērpta, tu vīrieša acīs uzreiz kļūsi par nevaldāmu huligāni, kura nepretosies pat visdrosmīgākajiem eksperimentiem gultā. Tikai nepārcenties un laiku pa laikam šo rūtaino brīnumu apmaini pret kaut ko citu, jo drīz tas var kļūt par ikdienišķu ieradumu, bet ieradums – tas vairs nav seksīgi.

Dabiskais skaistums

Zinātnieki ir noskaidrojuši, ka savas dzīves laikā vidusmēra sieviete kosmētikas iegādei iztērē apmēram 16 tūkstošus eiro. Lūk,tas ir vēriens! Kam gan vajadzīgi tādi tēriņi, ja daudzi vīrieši pret kosmētiku ir pilnīgi vienaldzīgi, bet lielai daļai stiprā dzimuma pārstāvju pat ir nepatīkami redzēt uz savas sievietes sejas biezu kosmētikas slāni?

Lai arī sieviešu aprindās populārs ir joks par "dabisko skaistumu", kura radīšana prasa ļoti daudz laika un vēl vairāk līdzekļu nekā spilgts vakara meikaps, tomēr jāatzīst, ka liela daļa vīriešu tomēr priekšroku dod dabiskumam. Neaizmirsti, ka vīriešiem patīk skūpstīties, bet sagaršot lūpu pomādi un tonālo krēmu nav īpaši jauki.

Apaļīgs vēderiņš

Lai arī reklāmisti sievietes grib pārliecināt par ideālas figūras un vēdera preses nepieciešamību, tomēr vīrietis 'parastais' domā nedaudz citādi. Ar ideāla izskata sievieti ir tāpat kā ar skaistu vīrieti – tādu ieraugot, rodas daudz jautājumu, no kuriem galvenais –"Ko ar viņu darīt?" Nolikt plauktā? Tīksmināties un apbrīnot? Laiku pa laikam notraukt putekļus? Vai varbūt investēt miljonus, lai šo skaistumu saglabātu ilglaicīgi? Un galu galā, kurš tad ceps pankūkas un vārīs boršču?

Sieviešu aizstāvji priekšroku tomēr dod apaļīgākām būtnēm, jo neliels vēderiņš, uz kura var uzlikt galvu kā uz mīksta spilventiņa, izskatās tik ļoti dabiski un pašsaprotami, ka tas noteikti uzbudina vīrieti. Turklāt, ja sievietei nav tik ideāla figūra, tad arī vīrietis uz viņas fona mierīgāk attiecas pret savas figūras nepilnībām un neiedzīvojas kompleksos.

Sieviete ar mūzikas instrumentu

Foto: Shutterstock

Saksofoniste? Arfiste? Ģitāriste? Tas, kādu mūzikas instrumentu spēlē sieviete, nav būtiski, tomēr, vīriešprāt, viņas to dara simtreiz dedzīgāk par jebkuru profesionālu mūziķi. Bet, ja tu vēl arī dziedi...,tad pretoties šādam talantam nebūs spējīgs neviens skaistuma cienītājs. Ja pat mūzika nebūt nav tavs lauciņš, tad vismaz iemācies uzsist ritmu uz veļas dēļa. Arī tas var nostrādāt.

Smieklu krunciņas

Gandrīz katra sieviete krīt izmisumā, pamanot ap acīm pirmo "zirnekļa tīkliņu". Krunciņas – tas, mūsuprāt, jau ir pirmais solis pretī neizbēgamajām vecumdienām. Savukārt vīrieši domā nedaudz citādi. Protams, pārvērsties par šarpeju nevajadzētu, bet daudziem vīriešiem tieši nelielais tīklojums ap sievietes acīm liekas ļoti pievilcīgs, jo tas nozīmē, ka viņu priekšā ir pieredzējusi un nobriedusi sieviete arī seksuālā ziņā, un tas viņus ļoti uzbudina. Turklāt šādas nelielas krunciņas ap acīm un muti bieži rodas tad, ja sieviete daudz smaida un smejas, bet drūma un depresijas nomocīta sieviete nav vajadzīga nevienam.

Mazas krūtis

Atšķirībā no vispārpieņemtā viedokļa ne visi vīrieši sapņo par to, lai viņa partnerei būtu D izmēra krūtis. Lielākai daļai vīriešu patīk nevis konkrēts krūšu izmērs, bet gan sieviešu apaļumu forma un tvirtums, un šie parametri vairāk raksturīgi tieši maza izmēra krūšu īpašniecēm. Mazām krūtīm noteikti ir pievilcīgāks izskats un izteiktāks tvirtums, jo tām nav tendences nokarāties, tāpēc tās ilgāk saglabā savu formu.

Laba apetīte

Foto: gratisography

Pēdējā laikā gandrīz visas sievietes ir aizrāvušās ar dažādu diētu ievērošanu un veselīgu dzīvesveidu. Protams, apēst vienā piegājienā veselu mamutu nevajag, bet, ja tu randiņa laikā, teiksim, kafejnīcā, visu vakaru zelēsi vienu kāpostlapu, tas nebūs labākais variants. Un vispār jau vairumam vīriešu ir vajadzīga formīga zemes skaistule, nevis gaisīga meža nimfa.

Ja sievietei ir veselīga ēstgriba un viņa nekautrējas arī no grādīgajiem dzērieniem, tas liecina par to, ka viņa ir iekšēji stipra un pārliecināta par sevi, ka viņai ir vienalga, ko par viņu domās citi. Šāda rīcība dod neverbālu signālu vīrietim, ka tikpat drosmīga viņa būs arī gultā.

Brilles

Brilles, kuras mums bieži vien nāk mantojumā jau no skolas laikiem komplektā ar nūģa vai botāniķa iesauku, pieaugušo dzīvē rada pilnīgi pretēju efektu. Aiz brillēm sieviete šķiet trausla un neaizsargāta ( ja vien, cenšoties kaut ko saskatīt tālumā, nepiemiedz acis kā algots killeris, tēmējot uz savu upuri) vai arī pārliecināta un neatkarīga. Gan vienā gan otrā gadījumā vīrietī tiek atmodināta seksuālā fantāzija.

Zems balss tembrs

Foto: Shutterstock

Smalka sieviešu balss visbiežāk ir kaitinoša, un, iedomājies, kurš būtu spējīgs nesatricināmā mierā klausīties gandrīz vai ultraskaņu visa vakara garumā? Toties zemu, pat nedaudz piesmakušu sievietes balsi vīrieši uzskata par īpaši seksuālu. Starp citu, samtainā balsī iečukstēt vīrietim ausī kaut ko svarīgu, ir labākā pavedināšanas metode. Ja pat ģimenes dzīvē tu izrādīsies diezgan pamatīga histēriķe, tavam izredzētajam paliek diezgan droša garantija saglabāt veselas bungādiņās pat skandāla laikā.

Neiesauļoti laukumi uz iedeguša ķermeņa

Lai arī neiesauļotie biksīšu un krūštura laukumi uz ķermeņa nepadara tevi par skaistuli no glancēta žurnāla vāka, tomēr vīriešiem tie patīk. Rodas jautājums,kāpēc? Atbilde ir vienkārša – baltie plankumi uz iedegušā ķermeņa pastiprina kailuma efektu un rosina vīriešu fantāziju.

Gari svārki

Ar gariem svārkiem ir tā, ka vīriešiem šķiet – zem tiem noteikti slēpjas kāds noslēpums. Arī mammas un vecmāmiņas jau bērnībā meitenēm mācīja, ka nevajag uzreiz visu atklāt un parādīt. Ņem vērā, ka īpaši pievilcīgi un noslēpumaini stiprajam dzimumam šķiet tieši viegli un plīvojoši, gari svārki un kleitas. Kaut arī tavs mīļotais visu sen jau ir redzējis un iepazinis katru tava auguma centimetru, viņš, redzot tevi vieglā, plandošā kleitā, joprojām iztēlojas, ka zem šāda apģērba slēpjas kaut kas prātam neaptverami pavedinošs.

Foto: Shutterstock

Kā jau zināms, vīriešiem patīk mājīgas sievietes. Protams, defilēšana augstpapēžu kurpēs un īsos svārciņos neatstās vienaldzīgus viņu skatienus, bet mīļotās laiska izstaipīšanās pēc salda miega pidžamā vai atklātā peņuārā tomēr uzbudinās vairāk par jebkuru striptīzu. Pirmkārt, jau tāpēc, ka tikko pamodusies sieviete liekas savam mīļotajam vīrietim tik neaizsargāta, bet, otrkārt, šis skats šai brīdī ir baudāms vien viņam, un privātīpašnieka apziņa vīrietim ir ārkārtīgi patīkama. Tātad, ja nevēlies, lai rīts sāktos ar kafiju, – izstaipies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!