Šķiršanās var būt ļoti smags pārdzīvojums, kas ietekmē cilvēka ikdienu, darbu un pat ēšanas paradumus. Režisore Ilona Brūvere raidījumā "Starp mums runājot" atklāj, ka viņa parasti ir tā, kuru pamet, un šķiršanās viņai vienmēr ir ļoti smags pārdzīvojums.

"Es vienmēr ļoti dramatiski šķiros, jo es to neprotu," saka Brūvere, "katru reizi es esmu uz tādas dzīvības un nāves robežas." Viņa gan norāda, ka parasti gan neesot tā, ka viens otru noved tik tālu, ka jāķeras pie galējiem līdzekļiem. "Es esmu tā puse, kuru vienmēr atstāj," atzīst režisore. Viņa to skaidro ar savu sievišķīgo dabu un pakļaušanos – tas laikam garlaikojot vīriešus.

Brūvere norāda, ka pārdzīvot notikušo viņai ir ļoti grūti. "Gadiem es neesmu varējusi strādāt, es neesmu varējusi ēst. Es esmu bijusi tiešām uz iznīcības robežas, un tikai draugi mani ir varējuši no tā piecelt, izglābt no šīs situācijas."

Uz jautājumu par to, kas šādās situācijās dziedē, Brūvere atbild: "Es domāju, ka tas ir darbs. Tas nozīmē, ka tu pie sevis strādā, lai tu atkal varētu sākt dzīvot. Tas ir šausmīgi grūti. Es nezinu – man tā ir bijis." Viņa norāda, ka tad, ja mēs gribam mīlēt, ir jārēķinās arī ar ciešanām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!