Nereti mēdz gadīties, ka, gadiem ejot, attiecībās nespēj saglabāties jaunības dienu kvēlojošā uguntiņa. Un dažkārt divu savienībā ienāk trešais. Vai var noteikt, kurš pie tā ir vainīgs? Kā šādas situācijas novērst? Un vai vienmēr tas patiesībā ir tik slikti? Par šiem jautājumiem sarunu šovā "Starp mums runājot" diskutē kulināre Signe Meirāne un aktrise Ieva Puķe.

"Es piekrītu tam, ka, ja tā notiek, tas nozīmē, ka ne vainīgi, bet tajā ir abi cilvēki. Tātad kaut kas tajās attiecībās nav bijis līdz galam tā kā jābūt – vai viens ir vainīgs vairāk vai mazāk, to zina tikai pāris. Protams, jautājums arī kā otrs cilvēks to uzzina – ja viņš ierauga, ka jūs restorānā sēžat, tad droši vien emocijas būs citādākas, nekā ja tu apsēdies mājās un kaut kā jūs sākat par to runāt, un viss atklājas," teic Meirāne, kura uzskata – labākais veids šādā situācijā tomēr ir izrunāties. "Izrunājot tu saproti, kas īstenībā ir par problēmu. Varbūt tā problēma ir risināma, varbūt, ka īstenībā jāiet katram savu ceļu."
"Ja tu jūti, ka kaut kas nav kārtībā, tad ir jārunā tajā brīdī," teic Meirāne.

Arī aktrise Ieva Puķe atzīst, ka komunikācija starp diviem cilvēkiem ir ļoti svarīga. "Ja tu nerunā ar viņu, tad jau saknē kaut kas nav kārtībā."

"Neviens jau mēs neesam kaut kādā veidā miruši, dzīvojot kopā ar otru. Mēs neesam sasaluši un iekonservēti," teic Puķe, skaidrojot, ka, satiekot dzīvē jaunus cilvēkus, ir normāli sajust "kaut kādus fluīdus". Viņa teic, ka reizēm tas pat palīdz atsvaidzināt jau gadiem ilgstošās attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!