Foto: Shutterstock
Katram seksuāli aktīvam cilvēkam ir iecienītākās pozas, kuru laikā mīlas prieki tiek izbaudīti vislabāk. Taču, tā kā visi cilvēki nav vienādi un arī sekss ne vienmēr norit guļamistabā, šoreiz no "Viņa" pikantākajiem arhīva plauktiem esam izcēluši skaidrojumus par dažādām pozām – tostarp lasītāju iemīļotākajām un piemērotākajām dažādām vidēm.

Visi cilvēki nav tik lokani, lai intīmās tuvības laikā varētu pārvērsties par akrobātiem un rādīt triku cienīgus priekšnesums. Ja sevi pieskaiti pie ne tiem lokanākajiem mīlniekiem, tavā gaumē varētu būt karotītes poza, taču izmēģināšanas vērta ir arī atvieglotā apgrieztās jātnieces un modificētā lotusa pozas. Starp citu, karotītes poza arī ir viena no klusākajām, tāpēc tā īpaši piemērota vecākiem, kuriem aiz sienas guļ bērni.

Guļamistabā var izmēģināt pozas visdažādākajās pozīcijās, piemēram, guļus, sēdus un stāvus, taču sarežģītāk ir vietās, kur telpa ir ierobežota. Kā piemēru var minēt mīlas priekus dušā – izvēloties piemērotākās pozas, procesam nav jābeidzas ar traumām. Ērtāko un drošāko augšgalā tiek ierindota sunīšu poza.

Turpini lasīt apkopotos materiālus un uzzini ne tikai visu par un ap pozām, bet arī noskaidro pašmāju bāleliņu un daiļavu viedokli par tām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!