Foto: Shutterstock
Attiecību sākums ļoti daudziem šķiet pats romantiskākais un patīkamākais laiks, veidojot jaunu savienību. Rozā brilles, sapņainas sarunas un domas par neskaidru nākotni, kas liek tauriņiem dejot vēderā. Tomēr reizēm jau pašā attiecību sākumā ir skaidrs, ka nekas nopietns neizveidosies, neskatoties uz to, ko esi izsapņojusi.

Lai vilšanās nebūtu tik sāpīga, piedāvājam ieskatīties piecās "Elite Daily" attiecību ekspertu nosauktās pazīmēs, kas liecina – otra nodomi nav nopietni.

Viņš to pasaka

Tas, iespējams, nav patīkami sākumā, bet noteikti ir drošākais veids, kā saprast – nopietnas attiecības neizveidosies. Ja otrs apgalvo, ka viņu neinteresē nopietnas attiecības, labāk tomēr ir ticēt. Nav nekādas jēgas mēģināt cilvēku pārliecināt, ka esat kā radīti viens otram un jums ir jābūt kopā. Ja otrs nav gatavs nopietnām attiecībām vai tās nevēlas tieši ar tevi, nav jēgas mēģināt to izmainīt.

Ļoti slikta komunikācija no otra puses

Ja kāds ir ieinteresēts veidot atklātas un nopietnas ilgtermiņa attiecības, viņš centīsies ar tievi regulāri komunicēt. Ja interese nav nopietna, tad komunikācija starp tikšanās reizēm un apvaicāšanās par to, ko dari, ikdienā bieži izpaliek. Ja cilvēkam nav vēlmes ar tevi komunicēt, visticamāk, viņam nav arī intereses veidot nopietnas attiecības.

Tikšanās tikai seksa dēļ

Ja tikšanās tikai tāpēc, lai nodarbotos ar seksu, ir tas, ko tu vēlies, tad, protams, par to nevajadzētu satraukties, bet, ja lūko pēc nopietnām attiecībām, tas var būt brīdinājuma signāls. Ja otrs vēlas kopā darīt arī kaut ko citu, tad tas tiek arī piedāvāts. Ja tikšanās mērķis vienmēr ir tikai un vienīgi pamīlēšanās, turklāt tā tiek organizēta pēdējā brīdī (piemēram, nosūtot īsziņu ar tekstu "Čau! Ko dari? Negribi atbraukt pie manis šovakar?"), visticamāk, otra nolūki nav nopietni.

Saskarsmē trūkst romantikas

Viens no veidiem, kā izdibināt, cik nopietni ir otra nolūki, ir pievērst uzmanību romantikas daudzumam jūsu saskarsmē. Ja otrs izvairās no romantiskām vietām un randiņi vairāk atgādina tikšanos ar čomiem, tad tas var liecināt – viņa nolūks nav ilgstošas, romantiskas attiecības.

Viņš nevēlas kvalitatīvu kopā pavadītu laiku

Ja cilvēks, ar ko jau ilgāku laiku staigā uz randiņiem, nevēlas ar tevi tikties nedēļas nogalēs vai īpašos pasākumos, tas var liecināt nopietnu nodomu neesamību. Ja viņš nevēlas tikties brīvdienās un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā, nesaceries par to, ka būsiet kopā mūžīgi. Šāda attieksme parāda – tu neesi prioritāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!