Foto: Shutterstock
Lai gan katram ir skaidrs, ka pirmajos randiņos svarīgākais ir vienam otru iepazīt, reizēm domas sāk lidot tik strauji, ka rodas apjukums – ko īsti šajā tikšanās reizē simpātijai jautāt? "Elite Daily" iepazīstina ar tēmām, kuras parasti lieliski iederas pirmajā, piektajā vai astotajā randiņā.

Atceries, šie ir tikai ieteikumi un nav vienīgie jautājumi, kas var palīdzēt virzīt sarunu un vienam par otru uzzināt kaut ko vairāk. Nav liela bēda, ja jau trešajā randiņā zemāk minētos jautājumus jau esi pajautājis, jo tikai tu esi spēj novērtēt kādā tempā noris satuvināšanās.

Pirmais randiņš


Pirmajai tikšanās reizei labi piederas tāds jautājums kā "Vai tev ir māsas un brāļi?". Šis ir pavisam vienkāršs un nevainīgs jautājums, taču izrāda ieinteresētību uzzināt vairāk par cilvēka ikdienu un bērnību. Var būt visnotaļ muļķīgi piektajā vai sestajā randiņā atgriezties pie šādiem jautājumiem, tāpēc labāk atbildes uz tiem uzzināt pēc iespējas ātrāk.

Otrais randiņš


Otrajā tikšanās reizē var drošāk iztirzāt darba tēmu, taču šeit svarīgi piebilst, ka runa ir ne tikai par profesiju, bet arī to, cik ļoti viņiem tā patīk. Šī tēma tev sniegs plašāku ieskatu tajā, kādu tava jaunā simpātija redz savu nākotni, un palīdzēs saprast, kādas ir viņa ambīcijas. Ja viņš ir apmierināts ar savu darbu, būs priecīgs tajā dalīties, ja labprāt kaut ko mainītu – būs pateicīgs, ka varēja savās pārdomās ar kādu dalīties.

Trešais randiņš


"Ko tu attiecībās nekad nepieņemtu" – atbildi uz šo jautājumu arī ieteicams uzzināt pēc iespējas ātrāk, taču svarīgi nepārsteigties, jo, iespējams, otram vēl nav vēlēšanās iztirzāt attiecību tēmas. Trešais randiņš ir labs brīdis, kad saprast, vai lielos vilcienos jums ir pa ceļam. Piemēram, ja jaunā simpātija nekad nepiekristu attiecībām no attāluma iepriekšējās pieredzes dēļ, bet tu tūlīt dosies prom, kārtis labāk ātrāk likt galdā. Taču šis jautājums var ieiet arī amizantā gultnē, piemēram, atceroties savdabīgas lietas, kuras piedzīvotas iepriekšējās attiecībās.

Ceturtais randiņš


Kad noskaidrots, ar ko jaunā simpātija noteikti nevarētu sadzīvot un kas viņai šķiet dīvains, var pāriet uz nopietnākām tēmām, piemēram, ko tieši viņš vai viņa sagaida no attiecībām. Lai gan lielākoties atbildes parasti ietver vēlmi veidot ģimeni un būt mīlētam, nevar izslēgt iespējamību, ka kāds konkrētā dzīves posmā meklē kaut ko citu, piemēram, kompanjonu ceļošanai vai cilvēku, ar kuru izklaidēties. Šajā punktā ir svarīgi saprast, vai abi esat uz viena viļņa.

Piektais randiņš


Lai gan arī līdz piektajam randiņam var "rakt dziļāk", šis ir brīdis, kad vaicāt tādas lietas kā "Kas tev dzīvē ir svarīgs?". Šajā gadījumā runa nav par vērtībām, bet gan aktuāliem jautājumiem, kas liek iedegties. Kā piemēru var minēt politiku, sociālās tēmas, reliģiju, mākslu un tamlīdzīgi.

Sestais randiņš


"Ja tev būtu miljons eiro, ko tu ar tiem darīt?" – kad esat noskaidrojuši viens par otru svarīgākās lietas, sapratuši, vai pasauli redzat līdzīgi, ķeries klāt azartiskiem jautājumiem, uz kuriem nav pareizas atbildes. Dodot iespēju pasapņot, tu redzēsi, kāda otra iztēlē ir sapņu dzīve, ko viņš gribētu darīt un kur būt. Ieskats tajā palīdzēs arī labāk izprast jaunās simpātijas vēlmes.

Septītais randiņš


Tiek vēstīts, ka septītajā randiņā, kad esat kļuvuši daudz atklātāki, var parunāt par iepriekšējām attiecībām, precīzāk – kāpēc tās izira? Ne vienmēr šķiršanās ir asaru, pārdzīvojumu un sāpju pilna, reizēm abi saprot, ka nav viens otram kā radīti, taču, ja līdz šim brīdim tēma nebija skarta, iespējams, situācija nav bijusi tik rožaina. Lai noliktu pagātni malā, tā ir jāuzrunā, jo var palīdzēt veidot labākas attiecības nākotnē.

Astotais randiņš


Nonākot līdz šim slieksnim, vērts pajautāt – "Ko tu parasti nevienam nestāsti?". Tas var būt kāds smieklīgs un apkaunojošs atgadījums, kāda situācija, kurā viņš nožēlo savu rīcību, vai varbūt zemapziņā apslēpts sapnis, par kura piepildījumu nav lielas pārliecības. Šādu lietu atklāšana satuvina, taču stāstīšanu noteikti nevajag uzspiest. Ja otrs izrāda pretestības pazīmes, maini tēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!