Vienalga, vai tavs dzīvesbiedrs ir ārsts, šoferis, programmētājs vai mākslinieks, viņa profesionālās īpatnības liek sevi manīt arī mājās, turklāt ļoti intīmā veidā. Aptaujā noskaidrots, ka vīriešu izvēlētā profesija ievērojami ietekmē viņu seksuālo dzīvi.
400 precētas sievietes aptaujā interneta portālam
Redbook
atklāja, ka viņu vīru profesija lielā mērā nosaka viņu attieksmi pret seksu. Psiholoģe un seksa terapeite Linda DeVillersa komentē: “Kāds gan brīnums, ka dienas beigās profesionālās darbības izpausmes turpinās arī guļamistabā.” Piemēram, ja cilvēks visu dienu piņķerējas ap smalkiem mehānismiem, viņam varētu būt dotības arī sievietes ķermeņa “mehānismu” iedarbināšanā.

Spriediet pašas, kuru profesiju pārstāvji visvairāk rūpējas par sievietes labsajūtu un to, kas jūs varētu sagaidīt jūsu kopdzīves intīmajos brīžos.

Mākslinieki

Viņu sievas apgalvo, ka viņi ir vislabākie mīlētāji (viņi ir pirmajā vietā no visu profesiju pārstāvjiem, jo 45% sieviešu viņu seksa dzīvi novērtējušas kā “izcilu”). Pilnīgi visi mākslinieki lielu uzmanību velta priekšspēlei (lai gan 13% aptaujas dalībnieču apgalvo, ka “tā ilgst veselu mūžību”). 73% pilnībā izdodas apmierināt savas sievas. Tomēr ar mīlestību viņi nenodarbojas bieži (39% sekss ir mazāk kā reizi nedēļā), taču, ja viņai ir seksuāls noskaņojums un viņam nav, tad 61% tik un tā pielāgosies sievai.

Celtniecības darbinieki

58% sekss ir biežāk kā divreiz nedēļā (visbiežāk no visu profesiju pārstāvjiem). 30% no viņu sievām atzina, ka gribētu, lai viņi būtu maigāki un iejūtīgāki. Viņi vismazāk no visu profesiju pārstāvjiem piekrīt nodarboties ar orālo seksu (40% to nevēlas). Tomēr viņu sievas apgalvo, ka viņi spēj būt ļoti mīlīgi - viņiem patīk glāstīt un apskaut sievu, kad ir labā garastāvoklī (66% - krietni virs vidusmēra). 57% sievu apgalvo, ka viņu sekss ir “izcils” vai “ļoti labs”.

Kravas automašīnu šoferi/ mehāniķi

Viņiem ir pirmā vieta orālajā seksā (61% viņu sievu novērtējuši viņus kā “labākos no labākajiem”). 95% lielu uzmanību pievērš priekšspēlei. 39% ir “izcila” seksuālā dzīve. 47% sekss ir biežāk kā divreiz nedēļā (šis rādītājs ir augstāks par vidējo). Trūkumi: šo profesiju pārstāvji ir no tiem, kuri visretāk seksa dzīvē ievieš erotiskas rotaļlietas (uz to būtu gatavi apmēram 26%). Turklāt vairāk kā trešdaļa no šo profesiju pārstāvjiem mēdz aizmigt momentā uzreiz pēc seksa (trīsreiz pārsniedzot vidusmēra rādītājus).

Mazā privātā biznesa īpašnieki

Visbiežāk no visiem mēdz izmēģināt jaunas seksa pozas vai erotiskās rotaļlietas (46%; kamēr vidusmēra rādītājs pārējo profesiju darbiniekiem ir 28%). Sešreiz biežāk kā citi viņi ierosina seksā izmantot pātagas, virves vai roku dzelžus (18%). 100% viņu sievu apgalvo, ka seksā viņi vienmēr darbojas saskanīgi, neatkarīgi no tā, kāds ir seksa ilgums. Tomēr 30% sievu vēlētos, lai viņi vairāk laika veltītu priekšspēlei. Toties 36% apgalvo, ka viņi nodarbojas ar seksu biežāk kā divas reizes nedēļā (salīdzinoši augsts rādītājs).

Inženieri/ arhitekti

Ārkārtīgi patīk rūpēties par to, lai viņu sievas ar seksu būtu apmierinātas (71%). 92% pievērš uzmanību priekšspēlei, un 76% sievu apgalvo, ka tā ir pilnīgi pietiekoša, lai sekss būtu izdevies. Tomēr 12% (divreiz biežāk par vidusmēru) sūdzas, ka priekšspēle viņām “šķiet kā vesela mūžība”. Viņi biežāk kā vidusmēra vīri mēdz piedāvāt sievām ar baterijām darbināmās erotiskās rotaļlietas (29%).

Menedžeri/ darbu vadītāji

38% viņu sievu novērtē seksu ar viņiem kā “izcilu”, un līdz ar to viņi šajā sarakstā ir trešās vietas ieguvēji. Viņi ir vismīlīgākie starp citu profesiju pārstāvjiem (45% pastāvīgi apmīļo un glāsta savu sievu arī pēc seksa). 74% orālajā seksa ir vai nu “labi” vai “vislabākie no vislabākajiem”. Trūkumi: ja viņš ir noskaņots uz seksu, bet viņa nē, tad viņš visretāk spēs pieņemt sievas “nē” par galīgo atbildi (piekāpsies tikai 29%; salīdzinājumā ar vidusmēra 57%). Visbiežāk no visiem viņš mēģinās sievu pierunāt tik ilgi, kamēr viņa piekritīs nodarboties ar seksu.

Formās tērptie darbinieki (ugunsdzēsēji, policisti, militāristi, u.c.)

81% viņu sievu apgalvo, ka visseksīgākā īpašība viņiem ir vēlme pārliecināties, ka sieva ir pilnīgi apmierināta ar seksu (tas ir gandrīz divreiz biežāk par vidusmēra rādītāju). 84% apgalvo, ka viņu seksa dzīve ir izcila vai ļoti laba (arī krietni virs vidusmēra). Tomēr 25% - vairāk kā divreiz biežāk par vidusmēru – sasteidz priekšspēli. Turklāt 35% viņu sievu vēlas, lai viņi būtu pārgalvīgāki.

Tirdzniecības darbinieki

Viņiem visbiežāk ir sekss katru dienu (14%). Vairāk nekā trīs reizes kā vidusmēra vīriem viņiem patīk iejusties izdomātās seksuālās lomās (20%). Ja sieva nav noskaņota uz seksu, viņi visbiežāk pieņem “nē” par viņas galīgo atbildi bez turpmākām pārrunām (74%, salīdzinājumā ar caurmēra 57%). Taču atklājas, ka viņām tomēr ir par maz, nevis par daudz: 25% apgalvo, ka sekss ir pārāk sasteigts.

Baltās apkaklītes (advokāti, grāmatveži, konsultanti, komunikāciju un finansu servisa administratori)

Labprāt nodarbojas ar seksu katru dienu (42% to grib; 10% to dabū). Labprāt izvēlas pamēģināt jaunas pozas (46%). Lieliski priekšspēlē: 92% sievu apgalvo, ka priekšspēle vienmēr ir pietiekoši gara. Otrajā vietā starp tiem, kuri sievas “nē” pieņem par galīgo atbildi (78%). Tomēr tikai 56% sievu viņu seksu novērtē kā “izcilu” vai “ļoti labu”.

Ārsti / medicīniskās aprūpes darbinieki

Ārkārtīgi mīlīgi un romantiski (44% pastāvīgi apmīļo un glāsta sievu). Labi nodarbojas ar orālo seksu (55% viņu sievu šai ziņā uzskata viņus par “vislabākajiem”). Diezgan slinki uz priekšspēli (34% sievu apgalvo, ka tā nekad nav pietiekoši ilga, līdz ar to viņi šajā kategorijā nonāk pēdējā vietā). 36% viņu sievu apgalvo, ka viņu sekss ir pārāk sasteigts (un 14% šķiet, ka “Viņš kandidē uz Viagru”).

Skolotāji/ valsts iestāžu darbinieki

Viņi ir no tiem, kuri visretāk pieņem sievietes “nē” kā galīgo atbildi, ka viņai nav noskaņojums mīlēties (43%). Iespējams, šī iemesla dēļ viņi ir otrajā vietā starp tiem, kuriem patīk nodarboties ar seksu katru dienu (13%). 100% lielu uzmanību velta priekšspēlei. Daudzas viņu sievas gan domā, ka sekss tomēr notiek pārāk ātri (30%). Toties viņi neaizmirst apmīļot sievieti pēc seksa (61%).

Rūpnīcu strādnieki/ ražošanas darbinieki

59% viņu sievu domā, ka viņu sekss varēja būt labāks, jo 20% novērtējušas viņu seksa dzīvi kā “vāju”. Tomēr katrā specifiskā seksa kategorijā viņi izceļas virs vidusmēra. Turklāt viņi ir vispārgalvīgākie mīlētāji no visu profesiju pārstāvjiem (28% sievu uzskata, ka tā ir viņu seksīgākā īpašība). Viņi arī labprāt izmanto dažādas erotiskas rotaļlietiņas vai jaunas pozas (36%).

Tehniskie darbinieki/ datoru speciālisti

Šie vīrieši vismazāk vēlas izdabāt sievas vēlmei, ja viņa vēlas seksu, bet viņš nevēlas (sievai piekāpjas tikai 17%). Iespējams tieši tādēļ viņu sievas visretāk piedāvā viņiem orālo seksu (tikai 56% to dara; vidusmēra rādītājs ir 72%). Viņi arī paši visretāk no visiem piedāvā orālo seksu sievai (31% to nekad nedara). Viņi arī nekad nepiedāvā erotiskās rotaļlietas (0%). Toties viņi divreiz biežāk kā vidusmēra vīri apmīļo sievu pēc seksa (63%).

Ieteikumi seksa dzīves uzlabošanai

Atceries, ka viņa profesijai nav jānosaka jūsu intīmās dzīves liktenis guļamistabā.

Ja tu vēlies vairāk glāstu
Esi pārsteidzoši tieša. Diez vai vīrietis sapratīs, ja tu viņam pateiksi: “Es vēlos vairāk mīļuma”. Labāk saki skaidri: “Es vēlētos, lai mēs arī apģērbti biežāk sēdētu blakus (vēlos pasēdēt tev klēpī) un mīļi pieskartos viens otram, un to es vēlētos darīt vismaz trīs reizes nedēļā.” Ar šādu frāzi viņam jau būs skaidrāk saprotams, ko īsti vēlies.

Ja trūkst kaisles
Jums abiem vajadzētu emocionālu saskarsmi arī, pirms jūs dodaties uz guļamistabu. Dažas minūtes dienas gaitā vajadzētu veltīt, lai ar pieskārieniem izteiktu “es tevi mīlu”, “tu man patīc”, “es tevi novērtēju”. Šie gādīgie jūtu apliecinājumi uzkrājas un palīdz sasniegt seksuālās kaisles virsotnes.

Ja nepieciešams vairāk laika priekšspēlei
Ieteicams kādreiz pamēģināt seksu, kas sastāv tikai un vienīgi no priekšspēles – t.i., lai tajā būtu viss, izņemot dzimumakts. Līdz ar to jūs paplašināsiet jūsu seksa robežas. Vai viņš uz to skatās diezgan negribīgi? Piedāvā viņam vairāk orālo seksu un stimulē viņa dzimumorgānus ar rokām, un redzēsi, ka par šādu mīlēšanās veidu viņš ieinteresēsies vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!