Draugu kompānijā parādījies simpātisks jauniņais. Flirtējot viņš mētā asprātības un divdomīgas frāzes, bet... Kādēļ tomēr vajadzētu pievērst uzmanību viņa attieksmei, pirms zaudēt galvu viņa dēļ?
Jaunais kaimiņš, kurš nupat iekārtojies blakus dzīvoklī, ir patiešām jauks vīrietis. Pievilcīgs, sportisks, laipns – un arī no neliela flirta kāpņu telpā neizvairās... Tomēr dīvaini, ka vairāk nekas nenotiek.

Tiklīdz tu uzsāc nedaudz nopietnākas sarunas, viņš ieraujas savā “vientuļā kovboja” tēlā. Šīs mīklas atminējums: bieži vien atturība, bailes un neveiklība ir spēles elements. Un tieši to daudzi vīrieši vēlas maskēt. Runa nav par visiem vīriešiem, bet gan par tiem, kuri tēlo nepieejamos, lai saintriģētu sievietes.

Kas patiesībā slēpjas aiz nepieejamā vīrieša fasādes?

Burvju mākslinieks savas izjūtas rūpīgi sedz ar savu zvaigžņoto mētelīti. Piemērs: zīmīgs acu kontakts pie bāra, un stundu vēlāk jau tiek apspriesti gadījumi no personiskās pieredzes.

Tomēr tikko saruna skar personiskas izjūtas, nojaušot dvēseļu striptīzu, viņš eleganti maina tēmu. Šis vīrietis baidās no patiesas tuvības. Pacietīgai sievietei varbūt kādreiz izdosies ieskatīties viņa sirdī, taču tas var prasīt ilgu laiku!

Mūžīgais klaidonis prefekti prot flirta spēli! Viņš ir Kazanovas tipa vīrietis. Viņa moto: “Partneru attiecības, uzticība – tas ir mietpilsoņiem.” Šis cilvēks ir svārstīgs un attiecībās nestabils. Viņš sagādās vilšanos ikvienam, kam nebūs pieņemama viņa tiekšanās pēc lielās brīvības. Vai gribi pamēģināt? Emociju līkloču dzelzceļa izbraucieni ietilpst viņa izklaides pasākumu programmā!

Apburtais princis paliek nesasniedzams savā stikla kalnā, lai ar kādiem paņēmieniem tu mēģinātu viņam tuvoties. Tu viņu regulāri satiec lielveikalā? Kādā brīdī tu pārņem iniciatīvu un ielūdz viņu uz savas dzimšanas dienas svētkiem.

Viņš: “Tur noteikti būs daudzi lieliski cilvēki, taču es šajā kompānijā neiederēšos...” Tu domā, ka viņš ir zaudējis interesi? Katrā ziņā nē, jo tavs sapņu princis vienkārši nevēlas neko uzsākt, lai padarītu sievieti laimīgu. Tai sievietei, kura viņu skūpsta, ir arī jāglaimo viņa patmīlībai – pienākums visam mūžam!

Varonis lielās ar saviem panākumiem un pieprasa: “Sievietei vienmēr jāturas man aiz muguras.” Diagnoze skaidra: viņam ir bail no stiprām sievietēm. Vai tu esi gatava viņam nemitīgi piekāpties un spēlēt otro vijoli? Ja nē, tad gatavojies cīņai par varu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!