Tu nespēj atturēties no sapņošanas vaļējām acīm, atkal ieraugot savu izskatīgo darba kolēģi. Arī lietainā vasaras pēcpusdienā, stāvot autobusa pieturā zem dzeltena lietussarga, tu pamani kādu pilnīgi svešu vīrieti, kas liek domāt aizslīdēt kaut kur pavisam tālu...
Vai tu bieži mēdz pieķert sevi pie domas, ka atkal esi iegrimusi seksuālās fantāzijās? Ja nē, tad tieši tas pašlaik notiks, kamēr tu lasīsi šo rakstu. Tas nemaz nav kaitīgi, turklāt, atsaucot atmiņā fantāzijas, kurām ļaujies visbiežāk, vari uzzināt kaut ko vairāk par savu personību.

Ko vēsta tavas seksuālās fantāzijas

Vai atkal jau viņš?

Tu atkal attopies, ka sapņo par savu bijušo, kurš, iespējams, tev pat vairs nepiezvana. Tas nebūt nenozīmē, ka tu nespēj viņu aizmirst. Nemoki sevi ar tādām domām! Varbūt tavā dzīvē jau ir ienācis kāds cits, un fantāzijas par cilvēku, kurš vairs nav tavas dzīves sastāvdaļa, var nozīmēt, ka tavas patreizējās attiecības nav gluži sakārtotas seksuālajā jomā...

Kaut tikai kāds tagad neienāktu...

Tu bieži iedomājis, ka ļaujies kaislei savā birojā, universālveikalā, kinoteātrī vai kādā citā publiskā vietā. To iztēlojoties, tevi māc bailes no tā, ka kāds varētu šajā vietā ienākt un jūs pārsteigt. Iespējams, ka tev ir attiecību problēmas ģimenē, ar kurām tu nespēj tikt galā. Varbūt, ka tu jūties nedroša, iedomājoties intīmas attiecības, tev ir bail no seksuālas tuvības.

Es mīlējos ar citu sievieti

Tu pat savai labākajai draudzenei kaunies atzīties, ka dažkārt sevi iztēlojies, baudot intīmas attiecības ar kādu sievieti. Neuztraucies! Tas nenozīmē, ka esi homoseksuāli orientēta vai ka tevī slēpjas šādas tieksmes, kuras varētu kādreiz likt par sevi manīt. Sieviete šādos sapņos parasti ir kāda , urai ir izdevies saniegt savus Mērķus un kur atev ir kā paraugs karjeras ziņā. Tas var norādīt uz to, ka vēlies viņai līdzināties.

Intimitāte ar paziņu vai darba kolēģi

Šādas fantāzijas vēsta par to, ka tavā dzīvē pašlaik trūkst prieka vai arī tā ir pārāk vienmuļa. Tavs prāts cenšas to padarīt interesantāku. Ja mēdz sevi iedomāties, mīlējamies ar savu priekšnieku vai varbū t padoto, tas ir signāls garlaicībai, kuru tu izjūti pildot darba pienākumus.

Ko par tevi liecina tavi seksuālo fantāziju personāži

Ja fantazē par savu dzīvesbiedru...

Tas varētu nozīmēt, ka tu sevi kaut kādā veidā ierobežo. Sapņošana par savu vīru tevī var radīt drošības un brīvības sajūtu. Ja vien tu neliedz sev sapņošanas prieku, tā tev var palīdzēt atbrīvoties no vainas sajūtas un kļūt brīvai kā putnam.

Kāds bijušais mīļākais

Tu droši vien reizēm mēdz kļūt sentimentāla, un tev patīk justies vājai. Tas nenozīmē, ka tu vēlies atjaunot sakarus ar šo cilvēku. Tu vienkārši gūsti baudu, atceroties tās patīkamās emocijas, kas saistās ar šo seksuālo pieredzi.

Slavenības apskāvienos

Tu piederi pie tām sievietēm, kuras bieži vēlas to, ko nespēj sasniegt. Ja vien tavā dzīvē nenotiek kaut kas pilnīgi neparedzams - piemēram, dziedātājs, par kuru tu sapņo, koncerta laikā uzaicina tevi uz skatuves, un jūs norunājat arī nākošo tikšanos – tu nespēsi īstenot šīs attiecības dzīvē. Tu esi pieradusi pie tā, ka mēdz neiegūt to, ko vēlies.

Svešinieks tavās fantāzijās

Tev ir bagāta fantāzija, un tu alksti pēc piedzīvojumiem! Tev ir laba humora izjūta, kas palīdz tikt galā pat ar ziņkārīgajiem kaimiņiem, kas mēdz interesēties par tavu privāto dzīvi.

Ko var spriest pēc tava seksa režīma?

Vai tev un tavam vīrietim parasti patīk nodarboties ar seksu kādā noteiktā diennakts laikā? Seksa eksperti skaidro, ka šāda izvēle var raksturot jūsu dzimumdzīvi.

Uzreiz pēc pamošanās

Jūsu attiecības ir atklātas un nepiespiestas, jūs jūtaties ērti kopā. Turklāt cilvēki vismazāk sevi ierobežo pēc tam, kad tikko ir pamodušies un vēl nav atrāvušies no sapņu pasaules.

Tieši pirms gulētiešanas

Jūs esat praktiski un tradicionāli cilvēki, kas nav nekas peļams. Regulārs sekss pirms aizmigšanas liecina, ka jums ir uzticīgas un monogāmas attiecības.

Dienas vidū

Jūs esat pārgalvīgs un romantisks pāris. Jums abiem patīk pārkāpt tradicionālos pieņēmumus un paradumus. Vismaz seksā tu un tavs partneris esat dumpinieciski brīvdomātāji, kam patīk spontāna rīcība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!