Mēdz būt sievietes, ar kurām vīrieši nespēj saprasties un tādēļ labāk izvairās. Vīriešu žurnāla “GQ” kādā rakstā aplūkoti trīs galvenie šādu sieviešu tipi: Pieķērīgā, Kontroliere un Kaprīzā.
Pieķērīgā

Pie dāmām, ar kurām vīrieši nevēlas ielaisties, pieder tās “krelles”, kuras karas kaklā vīrietim. Iesākumā vīrietim šķiet glaimojoši, ka viņa ik dienas vēlas viņu redzēt, ka viņa ātri kļūst greizsirdīga, taču kopdzīve ar šādu sievieti nozīmē to pašu, ko “sēdēt zelta krātiņā”.

Tiklīdz vīrietis sadomā kaut ko darīt atsevišķi bez viņas, piemēram, strādāt, viņa zvana uz darbu ik pēc stundas, lai pārliecinātos, ka vīrietis nepārtraukti domā par viņu un nesatiekas ar citām sievietēm.

Ja vīrietis sāk runāt par šķiršanos, Pieķērīgā draud, ka izdarīs sev kaut ko sliktu. Viņai nav sava viedokļa, viņa totāli pielāgojas vīrietim, grib izpatikt par jebkuru cenu. Seksuālās attiecības ir viena no viņas mīļākajām tēmām, turklāt viņa nemitīgi runā un žēlojas par savām agrākajām neveiksmīgajām attiecībām.

Kontroliere

Uzraudze jeb Kontroliere vienmēr visur iejaucas, visus izrīko un vēlas būt pilnīga noteicēja arī pār sava partnera dzīvi. Sieviete – ģenerālis vienmēr skatīsies vīrietiem pār plecu, raugoties, lai viss notiek pēc viņas prāta.

Šī tipa sievietes uzrakstīs uz lapiņas, kas vīrietim jānopērk veikalā, kā arī izdomās, kurā vietā jānovieto skapis un komentēs šofera autovadīšanas prasmi. Pēc kādām pazīmēm var atklāt Kontrolieri? Piemēram, vēlāk par septiņiem vakarā viņa nevēlas ēst vakariņas, un tādēļ svētku mielasts speciāli ir jārīko agrāk. Viņa bieži skatās pulkstenī, ir superpunktuāla un īgņojas, ja vīrietis kavējas.

Kaprīzā

Vēl viens neciešams sieviešu tips, pēc vīriešu domām, esot Kaprīzā. Viņa ir izskatīga, kā likums - nemitīgi grib to, kas pašlaik nav dabūjams, un vienmēr kaut kas viņai nav pa prātam. Arī partneris viņai reti spēj izdabāt.

Neraugoties uz to, viņa reti ir ļauna vai netaisna, vai dusmīga kā Kontroliere. Kaprīzā, gluži kā princese uz zirņa, vienkārši ir patmīlīga, izlutināta un kaprīza būtne. Savas prasības viņa varētu izteikt ar šādu saukli: “Es niķojos, tātad es esmu.” Galvenās pazīmes: augstprātība, “matu skaldīšana”, tieksme kritizēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!