Foto: Shutterstock
Pašizolācijas laiks liek skaudrāk izjust to, ka esi viena? Neuztraucies, tu neesi vienīgā. Ja esi nonākusi pie secinājuma, ka vēlies lauzt vientulības valgus un mesties kāda burvīga vīrieša spēcīgajās rokās, tad ieskaties un iedvesmojies no citu pieredzes stāstiem. Tu pamanīsi, ka iepazīšanās veidi ir visdažādākie – tā var būt ne vien kāda populāra interneta vietne vai mobilā aplikācija, bet liktenīgā satikšanās var notikt arī autobusā, uz ielas, krogā vai sporta zālē.

Noderēs atcerēties arī par dažām pazīmēm, kuras uzreiz pēc jūsu tikšanās parādīs, vai iecerētais ir piemērots tev. Palīdzīgu roku sniegsim arī, lai tu varētu mierīgāku sirdi doties uz pirmajiem randiņiem. Protams, kad tas būs iespējams un nebūs jāatrodas ar divu metru distanci vienam no otra.

Jāatceras, ka pirmās satikšanās un randiņi ir satraukuma pilni. Ja persona iepazīta ar portālu vai mobilo aplikāciju palīdzību vienmēr pastāv iespēja, ka satiekot viņš neizskatīsies kā bildē. Tāpēc ieskaties arī amizantās un pamācošās randiņu pieredzēs, kuras liks gan iespurgties smieklos, gan aizdomāties par cilvēku dīvainajām rīcībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!