Foto: Shutterstock
Pasniegšanās pēc lietām no augstākajiem plauktiem, skatuves redzēšana pūlī – tās ir lieliskās garo meiteņu priekšrocības. Tomēr, ja esi gara, ir arī daži mīnusi. Lūk, problēmas, ko sapratīs tikai garās meitenes.

Pārāk maz vietas – visur!

Autobuss, automašīna, lidmašīna – vienalga, kur tu būtu, tu centies iemigt, jo tas ir vienīgais veids, kā aizmirst par to, ka esi salocījusies septiņos līkumos, lai tikai varētu ietilpt vietā.

Visas bikses sniedzas līdz potītēm, svārki un šorti nenosedz sēžu

Labi, ka šobrīd tik aktuāli ir īsāki džinsi, kas sniedzas vien līdz potītēm. Pērkot bikses, tu jau esi samierinājusies, ka iegūt pietiekami garas bikses ir teju neiespējami. Līdzīgi ir ar īsajiem šortiem un svārkiem – teju viss, ko mērīsi, būs patiešām īss. Dažkārt tik īss, ka knapi apsegs vien pēcpusi.

Grūti atrast piemērotu vietu gulēšanai

Tāpat noteikti esi samierinājusies, ka kājas vienmēr sniedzas pāri gultas malai – it īpaši, ja nakšņo kaut kur citur, ne mājās. Un dīvāni – tajos gulēt vispār nav iedomājams. Ja iesnaudīsies, piemēram, skatoties televizoru, piecelsies galīgi stīva.

Ikvienā grupas fotogrāfijā tu esi aizmugurē

Protams, ir pašsaprotami, ka grupas fotogrāfijā garākie cilvēki stāv aizmugurē. Tomēr tu atrodies otrajās rindās vienmēr. Neviens nekad tevi fotogrāfijā neuzslavē par šiko kleitu vai jaunajām kurpēm.

Koncertos un pasākumos visi uz tevi ir pikti

Ja vien nestāvi zāles malā vai tālākajā stūri, noteikti kāds dusmosies, kad koncertos būsi aizsegusi viņiem skatu. Izvēloties līksmot pirmajās rindās, cilvēki aiz tevis klusībā vārās, jo nespēj redzēt notiekošo. Tu, protams, to apzinies, bet tikai tāpēc, ka esi gara, nepalaidīsi garām lieliskas iespējas.

Cilvēku atgādinājumi un pieņēmumi

Skatieni sabiedriskās vietās un paziņu, kā arī jaunu draugu komentāri: "O, tu patiešām esi gara", apnikuši jau līdz sirds dziļumiem. Pavisam drīz arī sekos maģiskais jautājums: "Vai tu nodarbojies ar kādu sporta veidu? Basketbols, Volejbols?". Jā, iespējams, tu izmanto sava ķermeņa priekšrocības un sports ir tava kaislība, taču ikviens garš cilvēks nav basketbolists.

Nekādu augstpapēžu kurpju

It īpaši, ja esi vienīgais garais cilvēks draugu kompānijā, papēžkurpes tiek noliktas skapja dziļākajos stūros. Lai arī kā tu vēlētos, tu vienkārši nespēj uzvilkt iemīļotās kurpes un justies kā milzis savā draugu kompānijā, jo to, protams, ievēros visi un tu jutīsies neērti.

Vēlēšanās paslēpties ir neiespējama

Ir tās dienas, kad patiešām nevēlies nevienu satikt. Iespējams, esi ieraudzījusi savu bijušo sirdsāķīti vai kādu citu cilvēku, ar kuru šobrīd ne sevišķi vēlies papļāpāt. Iejukšana pūlī un paslēpšanās nav iespējama– visi tevi vienmēr pamanīs.

Meklējot sirdsāķīti, tu pievērs uzmanību viņa garumam

Pat tad, kad biji vēl pusaudze, bija garākā visā draugu pulkā vai klasē. Tiesa, kad biji mazāka, par to noteikti arī pasmējās.

Kad kļuvi vecāka, sāpe kļuva vēl lielāka, jo problemātiska kļuva partneru izvēle. Protams, ir pavisam normāli, ja vīrietis ir īsāks par sievieti, taču šādi pāri bieži vien, sabiedrībā izejot, tiek kārtīgi aplūkoti un izpētīti.

Paldies "Goodhousekeeping", ka lika pasmaidīt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!