Lai varētu kopā parādīties uz ielas Ēģiptē, Mārai Katarskai nācās noslēgt tā saukto Orfi laulību, kas ir oficiāls dokuments. Tas atļauj Rietumu sievietei uzturēties divatā ar vietējo arābu vīrieti, raidījumā "Sieviete. Personīgi" norāda žurnāliste Daina Jāņkalne. Savukārt Māra Katarska atklāj soli pa solim, kā notikusi piedzīvotā vardarbība no viņas nu jau bijušā drauga puses.

"Es atnācu no darba – tas bija ap pusnakti. Es nebiju skaidri pārliecināta, vai es palikšu pie viņa šajā vakarā," atklāj Katarska. Viņa atceras, ka abi runājuši par sievietes došanos atpakaļ uz Latviju, bet tad zvanījis kāds cilvēks no darba: "Tas bija vīrietis, kas man zvanīja. Es atbildēju un teicu, ka es šobrīd nevēlos runāt, esmu ar savu puisi, jo es zināju, ka viņš ir ļoti greizsirdīgs."

Katarskas draugs tajā brīdī sadusmojies, neteicis ne vārda, sācis sievieti sist. "Sākās pilnīgi vājprātīga situācija, kad es vispār nezināju, ko darīt. Es vispār nerunāju, jo mani vienkārši brutāli sita," piedzīvotajā dalās sieviete. Viņa atklāj, ka vīrietis sitis pa galvu, spārdījis un pat spļāvis virsū: "Viņš man vārdiski teica, kā vēlētos mani nosist. Es nesaprotu, vai viņam ir kaut kādas psihiskas problēmas vai dusmu nesavaldīšana."

Sieviete norāda, ka tajā brīdī nav pazinusi savu draugu – viņai šķitis, kas tas ir pilnīgi cits cilvēks. Nākamās dienas Katarska neatminas, vīrietis devis viņai stiprus pretsāpju līdzekļus, bet pāris reizes vēl paspējis sievieti iekaustīt. "Viņš teica, ka to darot manā labā, lai es mainītos, jo viņš uzskatīja, ka es viņu krāpju," atklāj Katarska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!