Foto: Shutterstock
Papļāpāt ar cilvēkiem – tas nebūt neizklausās sarežģīt, tomēr, lai darītu to prasmīgi, jābūt dažām būtiskām zināšanām. Šoreiz "Viņa" komanda piedāvā viltību izlasi, kas ļaus nolasīt sarunu biedru kā atvērtu grāmatu, radot labāko iespējamo iespaidu par sevi.

Tā kā parasti vairāk koncentrējamies uz sarunu biedra sakāmo, bieži vien palaižam garām būtiskas nianses viņa darbībā, kas bieži vien izpļāpājas pat vēl vairāk.

Par cilvēka personību var liecināt arī viņa ikdienišķie ieradumi, tomēr, ja tik ilgi nesanāk pabūt kopā ar savu sarunu biedru, pavērot var ķermeņa valodu. Tā bieži varam atklāt par cilvēku kaut ko vairāk, vai pat gluži jaunu un noklusētu.

Dažādās tehnikas piedāvā atklāt, piemēram, cilvēku, kuru atbrīvot no savas draudzības nastas, narcisu vai pat īstu meli.

Tomēr ar to vien, ka esi atmaskojusi savu sarunu biedru, noteikti nepietiek, lai saruna veidotos tā, lai visi trumpji būtu tavās rokās. Iespējams, noderēs padomi, kā apburt ar vārdiem, panākt, lai apkārtējie dejo pēc tavas stabules, vai vienkārši knifi, lai sarunas laikā spētu atbrīvot pat viskautrīgos.

Taču ar viltību vācelīti vien nepietiks, lai veidotu labāko iespaidu par sevi. Nedrīkst aizmirst kaut par vienkāršo pieklājību, kas citu acīs ļaus tev izskatīties daudz labāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!