Foto: Publicitātes foto
Meklē augstpapēžu apavus, kuros var ērti justies visas dienas garumā? TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte tādus ir atradusi jaunajā ECCO SHAPE apavu kolekcijā. ECCO ir radījis neticami ērtus augstpapēžu apavus.

"Katrs apavu modelis ir rūpīgi pārdomāts – lai tas būtu ērts, praktisks un kvalitatīvs," tā Anna raksturo jauno ECCO SHAPE kolekciju – sievišķīgos un praktiskos sieviešu augstpapēžu apavus.
Tāpat kā lielākajai daļai sieviešu, Annai ir augsti kritēriji apavu izvēlē. Kādi ir galvenie kritēriji? "Vissvarīgākais – lai tie būtu ērti, otrs kritērijs – lai tie piestāvētu pēc iespējas vairākiem apģērbiem no manas garderobes," atbild Anna.
Un ir saprotams, kādēļ Anna šosezon ir izvēlējusies apavus no ECCO SHAPE kolekcijas – tie ir tik dažādi un daudzpusīgi pielāgojami dažādiem koptēliem.

Annas dzīve ir dinamiska un dažāda – ECCO SHAPE piestāv šādam dzīvesveidam.

"Mazāk nozīmē vairāk" – šī ir skandināvu zīmola ECCO pieeja. Šie apavu ražotāji netiecas pēc ātrās modes, bet rada klasiskus, vienmēr aktuālus apavus, kas kalpo vairākas sezonas un lieliski papildina dažādus koptēlus. "Man ir tuva kapsulas garderobes ideja, un man prieks, ka ECCO apavi šo konceptu lieliski papildina," teic Anna Rozīte.

ECCO SHAPE kolekcijas modeļi – daudzpusīgi, stilīgi, praktiski.

ECCO būtiska ir ilgtspējība un augsta kvalitāte. Ko šīs vērtības nozīmē populārajai TV un pasākumu "sejai"? Anna Rozīte: "Esmu laimīga par sadarbību ar zīmolu ECCO, kas domā par ilgtspējību. Manuprāt, šādai domāšanai ir jākļūst par mūsu ikdienu."

ECCO rada ilgtspējīgu modei. Šis zīmols rada apavus, kas neizies no modes jau nākamajā sezonā. ECCO fokusējas uz vienmēr aktuālu dizainu un nemainīgu kvalitāti. Ilgtspējība ir jaušama teju katrā ECCO darbībā. Kompānijai pašai ir savas ražotnes, kurās apavi tiek darināti, un tā gādā par apavu darinātāju labklājību un cienīgiem darba apstākļiem. ECCO cenšas samazināt savas darbības slikto ietekmi uz vidi, ieviešot videi draudzīgas darināšanas metodes un tehnoloģijas.
ECCO vienmēr pārbauda, vai visa apavu ražošanā izmantotā āda ir no gaļas pārtikas rūpniecības. Nesen "ECCO Leather" uzsāka sadarbību ar kompāniju "Apple", lai samazinātu oglekļa emisijas.

Uzzini vairāk par ECCO sadarbību ar Annu Rozīti šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!