Foto: Elīna Volkova
Atbrīvoties no nevēlamajiem matiņiem mūsdienās ir tik vienkārši! Lāzerepilācija atbrīvos jūs no ikdienas apgrūtinājumiem uz visiem laikiem!

Katras sievietes mērķis ir būt skaistai. Savā ceļā viņa ir gatava pārvarēt dažādus šķēršļus, lai sasniegtu vēlamo mērķi. Viena no mūsdienu sievietes skaistuma galvenajām dzīves sastāvdaļām ir gluda, maiga un samtaina āda. Mūsdienās ir pieejamas dažādas metodes, kuras izmanto sievietes perfekta rezultāta iegūšanai.

Vēlme atbrīvoties no nevēlamajiem matiņiem var būt ne tikai estētisko iemeslu dēļ bet arī hormonālā disbalansa izraisīto slimību seku dēļ. Kā piemērs ir hirsutisma un hipertrihozes slimības sekas. Ārsti cīnās ar šo slimību, bet mēs ar lāzerepilāciju palīdzam tikt vaļā no nevēlamajiem matiņiem.

Starptautiskais salonu tīkls "Lumenis" tika dibināts 2007 gadā. Strauji attīstoties no maza lāzerepilācijas kabineta, tas pārtapa par vērienīgu, mūsdienīgu salonu tīklu ar 28 filiālēm Ukraīnā un 4 filiālēm Eiropas valstīs, kas tiek pārstāvēts ar nosaukumu "Grand Lumeni".

Šobrīd kompānija ir ieņemusi vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū, kā arī citās Eiropas valstīs ,kā līderis cīņā ar nevēlamajiem matiņiem.

Ir svarīgi atšķirt divus jēdzienus "depilācija" un "epilācija".

Depilācijas efekts nav ilglaicīgs. Matiņi ataug atkal un atkal. Tādas metodes kā skūšanas un vaksācija var izraisīt kairinājumu, matu ieaugšanu vai folikulītu.

Savukārt epilācija ir visa mata tai skaitā arī mata saknes jeb folikula likvidēšana. Par mūsdienīgām epilācijas metodēm ir pieņemts uzskatīt elektroepilāciju, fotoepilaciju, lāzerepilāciju.

Tieši lāzerepilācija vislabāk palīdz tikt vaļā no nevelamajamiem matiņiem kā arī atrisināt ieaugušo matiņu un kairinājuma problēmu, kas rodas pēc citām metodem. Šīs metodes pamatā ir selektīvās fototermolīzes princips. Procedūras laikā melanīns, kas atrodas mata stiebrā un saknes daļā absorbē lāzera gaismas staru, absorbcijas rezultatā veidojas siltumenerģija, kas noved pie matu folikula termiskas destrukcijas. Tas nozīmē ka pigments (melanīns) pievelk gaismas staru ko ģenerē lāzeris. Mats absorbē gaismas enerģiju, kura pārveidojas siltumā, mata folikuls uzsilst un iet bojā sasniegtās augstās temperaturās rezultātā.

Salonos "Grand Lumeni" lāzerepilācijas procedūras tiek veiktas ar mūsdienīgo diožu lāzeri LUMENIS Light Sheer Desire. Lāzerepilācijas procedūras ar unikālo diožu lāzeri LUMENIS Light Sheer Desire norit bez sāpem un maksimāli ātri.Piemēram,veikt epilāciju tādas zonās kā paduses,brazīļu bikini un kājas pilnā garumā vienas procedūras laikā aizņem aptuveni vienu stundu. Light Sheer Desire tehnoloģija ir apstiprināta ar daudziem zinātniskajiem pētijumiem un atzīta kā pati drošākā un jaudīgākā sistēma lāzerepilācijas darbības sfērā.Divu veidu uzgaļi ar ko ir aprīkota šī ierīce palīdz iegūt ideālo rezultatu.

Kontaktuzgalis ET nodrošina atbrīvošanos no nevēlamā apmatojuma uz jūtīgām un pavisam nelielām sejas un ķermeņa daļām.Uzgalis ir aprīkots ar atvēsināšanas sistēmu ChillTip, kas padara epilāciju ar diožu lāzeri mazāk sāpīgu un drošu.Safīra uzgalis lāzera darbības laikā uztur patstāvīgu temperatūru 4°C ,kas nodrošina nesāpīgu procedūru.

HS uzgalis ir unikāls ar to,ka tas ir aprīkots ar vakuuma tehnoloģijas metodi,kas ļauj atbrīvoties no nevēlamajiem matiem bez sāpēm. Tās izmērs nodrošina ātru lielas zonas apstrādi.

Attiecīgi ,darbs ar šādu aprīkojumu pieprasa kvalificētu speciālistu pieeju un augstu profesionalitāti.Arī mūsu salons var lepoties ar šadiem speciālistiem.Mūsu speciālisti pastāvigi paaugstina savu profesionalitates līmeni un praktiskās iemaņas nozares aktuālajos semināros un meistarklasēs.

Balstoties uz diožu lāzeru LUMENIS tehniskajiem parametriem tas ir atzīts par labāko cīņā ar nevēlamajiem matiņiem.Diožu lāzera gaismas stara viļņa garums ir 805-810 nm.Tie ir optimālie kritēriji,kas nepieciešami ,lai gaismas stars spētu iedarboties uz mata folikulu.

Lāzerepilācijas procedūru kurss nodrošina jūs ar nevainojamu un ilgnoturīgu rezultatu.Aizmirstiet par ikdienas raizēm,kas saistītas ar skūšanos vai matiņu raušanu, aizmirstiet par pastāvīgo ādas kairinājumu un ieaugušajiem matiem! Lāzerepilācijas procedūras ir jāveic vienu reizi 4 nedēļās ar katru nākamo reizi palielinot pārtraukumu starp procedūrām par divām nedēļām.Izejot lāzerepilācijas kursu jūs uz ilgu laiku aizmirsīsiet par matiņiem ,kas jums radīja neērtības un diskomfortu.

Izvēle ir jūsu rokās – vai izlemt par labu lāzerepilācijai vai vēl ilgi un patstāvīgi cīnīties ar lieko apmatojumu. Šai procedūrai kā jebkurai citai estētiskai procedūrai ir savas indikācijas un kontrindikācijas.Tās ir noteikti jāņem vērā jā jūs esat pieņēmusi lēmumu veikt lāzerepilācijas kursu.Plašāku informāciju ir iespējams iegūt konsultācijas laikā vai no administrātora zvanot pa telefonu +37126777199. (http://www.grandlumeni.lv/lv/new/)

Katrs mūsu klients kļūst par mūsu lielās "Grand Lumeni" ģimenes daļu,tāpēc ka mēs jūs mīlam un strādajam priekš Jums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!