Foto: Publicitātes foto
Šobrīd daudzas virtuves tiek izmantotas ne tikai ēdiena gatavošanai, bet arī maltīšu ieturēšanai, saviesīgu pasākumu rīkošanai un rotaļu, darba un mācību vietu nodrošināšanai. Tas nozīmē, ka mums jāizvēlas pareizās mēbeles un iekārtas, lai tiktu nodrošināta visu aktuālo prasību izpilde. Tas ne vienmēr ir vienkāršs uzdevums, taču tālāk sniegtie padomi palīdzēs Jums izdarīt pareizo izvēli.

Mēbeles lielai virtuvei

Lielas virtuves nodrošina ne tikai vairāk iespēju gatavot ēdienu, bet arī radīt vietu pusdienošanai, atpūtai, darbam un izklaidei.

Lielās virtuvēs lieliski iederas daudzfunkcionālās salas - darba virsmas telpas centrā. Tās var izmantot ne vien ēdiena gatavošanai, bet arī ātri pārveidot par ideālu vietu pusdienu baudīšanai.

Risinājumi nelielām virtuvēm

Nelielas telpas joprojām var izmantot gan maltīšu ieturēšanai, gan viesu uzņemšanai. Gudri izvēlētas virtuves iekārtas un virtuves mēbeles, kā arī pareizu darba virsmu, krāsu, apgaismojuma izmantošana var palīdzēt telpu padarīt funkcionālāku un radīt ilūziju par plašāku vietu.

Nelielām virtuvēm piestāv gaiši toņi, stikls un metāls. Noteikti vajadzētu izvairīties no masīvām mēbelēm.

Virtuves ģimenēm

Ja Jūsu ģimenē ir mazi bērni, ir svarīgi apsvērt bērnu grāmatu un rotaļlietu glabāšanu. Tas, kur Jūs novietosit šo krātuvi, noteiks bērna piekļuvi tā saturam - tā varētu būt augsta un nepieejama, vai arī zema un pieejama.

Drošība, vienkāršā apkope un izturība būs arī galvenie apsvērumi, izvēloties mēbeles ģimenei draudzīgai virtuvei. Daudzi jaunāki bērni arī labprāt palīdz vecākiem un radiniekiem virtuvē. Pielāgojami galdi un darba virsmas var palīdzēt bērniem justies vairāk iesaistītiem ēdienu gatavošanā.

Virtuve, kas apvienota ar mājas biroju

Daudzas virtuves kalpo arī kā darba vai mācību vietas. Pietiekami daudz vietas dažādu lietu uzglabāšanai un ērtas sēdvietas ir būtiski aspekti, kas būtu jāņem vērā. Lai arī bāra krēsli var būt piemēroti neilgam darba cēlienam, tomēr ilgstošam darbam labāk izvēlēties ērtu biroja krēslu vai pat nelielu dīvānu. Elastīgs darba laiks un multimediju ierīču aizvien plašāka izmantošana arī virtuvē ir sekmējusi to, ka šādas sēdvietas šajā telpā kļūst arvien izplatītākas.

Lai arī kāda būtu Jūsu virtuve un vajadzības, pamatprincipi ir līdzīgi: plānojiet uz priekšu, izvērtējiet, kā vēlaties izmantot virtuvi, pārdomājiet, kādas mēbeles un aprīkojums atbilst Jūsu virtuves stilam un Jūsu dzīvesveidam.

Citi svarīgi aspekti

Virtuves mēbeles un ierīces šobrīd pieejamas daudzveidīgā izvēlē, lai katrs varētu izvēlēties savām vajadzībām atbilstošākos risinājumus. Tomēr, lai nerastos negaidīti pārsteigumi, svarīgi vispirms izstrādāt pēc iespējas konkrētāku plānu - izmērīt virtuvi, izplānot mēbeļu izkārtojumu, izvērtēt, kādi ir nepieciešamie mēbeļu parametri. Tas viss palīdzēs vienkāršāk orientēties piedāvājumu klāstā un izlemt, kas tieši nepieciešams.

Izvēloties mēbeles un iekārtas, pievērsiet uzmanību arī materiāliem un to kvalitātei - izturīgas un praktiskas mēbeles ir lielisks ilgtermiņa ieguldījums.

Plaša mēbeļu izvēle interneta veikalā 220.lv

Ja aktuāla virtuves iekārtošana, daudz labus risinājumus atradīsiet arī interneta veikalā 220.lv. Iepirkšanās internetā ir ērta un vienkārša - mēbeles no https://220.lv/lv/mebeles_un_interjers

varat izvēlēties jebkurā sev ērtā laikā, neizejot pat no mājām. Jūs noteikti iepriecinās arī plašais piedāvājumu klāsts un izdevīgie piegādes nosacījumi.

Der atcerēties, ka, iepērkoties internetā, spēkā ir distances līgums, kas nosaka, ka iegādāto preci 14 dienu laikā ir iespējams atdot atpakaļ veikalam, ja tā tomēr kāda iemesla dēļ neatbilst pircēja prasībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!