Foto: Publicitātes foto
Vēl pavisam nesen jebkuras sadzīves problēmas risināšana (kā zināms, parasti tās mājās rodas nodevīgi un negaidīti) saistījās ar visām samierināšanās stadijām: noliegumu, dusmām, izmisīgiem labāko meistaru kontaktu meklējumiem, cenas precizēšanas šausmām, bezgalīgu noslēpumainā meistara gaidīšanu (vai tas patiešām būs santehniķis?)... Tagad visas šīs mocības ir palikušas pagātnē! Atliek vien izmantot uzticamu un modernu pakalpojumu vai sludinājumu portālu, piemēram, nesen atvērto "Helpmytask.lv".

Portāls "Helpmytask" ("Palīdzi manā darbā", angl.), ir jauna Latvijas tiešsaistes platforma, kas ļauj dažādu specialitāšu meistariem un profesionāļiem tieši sazināties ar pakalpojumu pasūtītājiem, tas notiek bez komisijas maksām (proti, bez maksas), kā arī ir daudz ātrāk un drošāk, nekā pašām meklējot internetā apkopēju ar labām atsauksmēm. Lūk, daži apsvērumi, kuru dēļ ir vērts izmantot "Helpmytask" kā pastāvīgu palīgu.

Visi profesionāļi vienuviet

Portāls piedāvā meklēt meistarus ļoti daudz dažādās specialitātēs, sākot ar sadzīves pakalpojumiem (elektriķi, santehniķi, u.c.) un remontmeistariem līdz pat pasākumu, piemēram, bērnu ballīšu organizēšanai, grāmatvežiem, juristiem un mārketinga aģentūrām. Svarīga priekšrocība ir tā, ka jums profesionāli nav jāmeklē pašām: jūs aprakstiet uzdevumu, ja ir vēlēšanās, norādiet summu, ko esat gatava maksāt par šo darbu, bet izpildītāji sūta jums savus piedāvājumus. Atliek vien izvēlēties vispiemērotāko. Nudien veselīga konkurence, vai ne?

Ietaupa laiku

Ja tas nešķiet acīmredzami, lasot iepriekšējo punktu: portāls palīdz būtiski ietaupīt stundas (vai pat veselas dienas), lai atrastu tos, kas vislabāk spēj atrisināt jūsu problēmu vai arī vispār spēj to atrisināt. Efektīvi savest kopā ikdienas darbos aizņemtus klientus un pieprasītus speciālistus, netērējot nevienu lieku minūti liekām organizatoriskām lietām – tāds ir galvenais "Helpmytask" mērķis.

Objektīva cena

Kā minēts iepriekš, jūs varat minēt savu cenu, ko vēlaties maksāt par uzdevuma izpildi, bet varat arī gudri sagaidīt cenas, kuras piedāvās speciālisti, un izvēlēties labāko. Beidzot var kaulēties! Aizsargātā un drošā tērzētavā ar izpildītāju var ērti pārrunāt darījuma detaļas, saņemt precīzas atbildes un pārliecināties, ka jūs pērkat tieši to, kas ir nepieciešams. Svarīgi: norēķināšanās notiek tad, kad darbs ir pabeigts, bet jūs esat apmierināta ar rezultātu.

Elektroniskie norēķini

Iespēja norēķināties ne tikai skaidrā naudā, bet arī attālināti, elektroniski – funkcija, kuras trūka daudziem jau strādājošiem pakalpojumu portāliem. Šodien elektroniskie norēķini ir obligāta drošas vides sastāvdaļa, tādēļ "Helpmytask" piedāvā iespēju par pirkumiem un pakalpojumiem norēķināties ar bankas karti un elektronisko maciņu. Katrā darījumā līdzekļi nonākt īpašā rēķinā un ir pieejami tikai tad, ja abas puses apstiprina, ka uzdevums ir izpildīts.

Aizsardzība un caurspīdīgums

Līdztekus elektroniskajiem norēķiniem, drošību "Helpmytask" garantē ar pārbaudītiem speciālistiem, kuriem ir jāreģistrējas, ievērojot starptautisko principu "Know Your Customer" ("Zini savu klientu"), saīsinājumā KYC. Lietotāju datu aizsardzība ir atbilstoša Eiropas Savienības normatīvajiem aktiem, un jūs varat būt pārliecināta, ka jūsu personas dati ir drošībā. Vienlaikus, izvēloties speciālistu, jūs varat ērti lasīt atsauksmes un komentārus, kurus ir rakstījuši citi klienti, kas jau ir izmantojuši šī cilvēka pakalpojumus. Visi ir caurredzams, visi ir aizsargāti!

Un vēl "Helpmytask" ir glīts!

Prieks par kvalitatīva, vizuāli patīkama un saprotami organizēta portāla lietošanu, kas palīdz padarīt ikdienas darbus – tā ir neatņemama modernās dzīves sastāvdaļa. Aktuāls dizains, kvalitatīva informācija, saprotams uzdevumu un to izpildīšanas mehānisms rada portālā pievilcīgu vidi, kurā ir patīkami risināt sīkas un lielas ikdienas problēmas.

Turklāt portāls jums var noderēt ne tikai kā pakalpojumu pasūtītājam, bet arī kā izpildītājam. Ja esat profesionāle kādā jomā, piemēram, labi tulkojat, mākat izveidot glītu ziedu pušķi un vēlaties paplašināt savu klientu loku, netērējot liekus naudu reklāmai, — ir īstais brīdis noskaidrot, kādas iespējas piedāvā jaunā platforma, un pievienoties "Helpmytask" jau tagad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!