Foto: Publicitātes foto
Vasaras sezonai sākoties, svarīgi ir ieviest pārmaiņas arī savā dārzā vai piemājas terasē. Jaunu dārza mēbeļu iegāde iepriecinās ikvienu. Bet kur iegādāties lētas dārza mēbeles? Interneta veikals 220.lv saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu dārza mēbeļu klāstu, zemas cenas un dažādas atlaides. Izvēloties dārza mēbeles, ir jāpievērš uzmanība materiāla kvalitātei, mēbeļu svaram, funkcionalitātei un dārza platībai.

Interneta veikals 220.lv piedāvā plašu preču klāstu un lētas dārza mēbeles. Veikals saviem klientiem piedāvā arī dažādas akcijas un īpašos piedāvājumus.

Kā neapjukt plašajā preču klāstā un iegādāties lētas dārza mēbeles? 220.lv saviem klientiem piedāvā dažāda stila dārza mēbeļu komplektus, ērtus galdus, funkcionālus dārza solus, stilīgas sauļošanās gultas, dažāda izmēra bērnu smilšu kastes un daudzas citas preces.

220.lv dārza mēbeļu piedāvājumā ikviens atradīs piemērotāko. Veikala sortiments ir daudzveidīgs un Jūs par izdevīgām cenām varēsiet iegādāties:

  • no kvalitatīviem materiāliem ražotus dārza galdus, krēslus un palikņus;
  • funkcionālas dārza nojumes un lapenes;
  • ērtus šūpuļtīklus un sauļošanās gultas;
  • stilīgus dārza solus;
  • dažāda dizaina saulessargus, marķīzes un statīvus;
  • skaistas dārza mēbeles bērniem, smilšu kastes un smiltis.

Pirms preču iegādes ir jāsaprot, kam paredzētas dārza mēbeles, kur Jūs tās uzglabāsiet pēc sezonas beigām un kas būs galvenie mēbeļu lietotāji. Šādā veidā Jūs ietaupīsiet savus līdzekļus un iegādāsieties funkcionālas un salīdzinoši lētas dārza mēbeles.

  • Plašiem dārza svētkiem piemērotāki būs lielāka izmēra galdi, komplektā ar ērtiem krēsliem, soliem vai palikņiem.
  • Mazākām dārza platībām noderēs pīti krēsli, soli vai stilīgi šūpuļtīkli. Atcerieties, ka mēbelēm jābūt proporcionālām dārza platībai.
  • Ilgākam laika posmam labāk izvēlēties dārza mēbeles, kas izgatavotas no izturīgākiem materiāliem. 220.lv veikala piedāvājumā ir plašs metāla galdu un krēslu klāsts, kas būs stilīgs risinājums ikvienā dārzā.
  • Dažāda izmēra plastmasas galdus un plastikāta dārza mēbeles būs daudz ērtāk pārvietot, pārvadāt, kā arī uzglabāt pēc sezonas beigām.
  • Pirms preču iegādes, pārdomājiet arī mēbeļu novietojumu dārzā. Tērauda un metāla mēbeles būs daudz vieglāk kopt un uzglabāk arī pēc vasaras sezonas beigām.

Lētas dārza mēbeles padarīs Jūsu dārzu par lielisku atpūtas vietu un ļaus atvilkt elpu no ikdienas stresa, kā arī izbaudīt atvaļinājumu kopā ar ģimeni vai draugiem.

220.lv interneta veikals piedāvā iegādāties lētas dārza mēbeles, kas būs kvalitatīvs risinājums ikvienā dārzā. Preces ir iespējams nopirkt gan reģistrējoties, gan bez reģistrācijas.

  • Preces ir iespējams saņemt 220.lv veikalos Rīgā. Pieejama arī piegāde uz pakomātiem Omniva, Latvijas Pasta nodaļām vai degvielas uzpildes stacijām Statoil. DPD serviss nodrošina preču piegādi uz mājām.
  • Visām dārza mēbelēm un citiem 220.lv piedāvājumiem ir 24 mēnešu garantija, sākot no pirkuma iegādes brīža.

220.lv piedāvā ērtu klientu servisu, visu diennakti: e- pasts palidziba@220.lv, tel.nr 25220220.

Iepērcieties gan ikdienai, gan svētkiem. 220.lv preču sortimentā Jūs atradīsiet arī dārza šūpoles, saliekamas dārza teltis, mēbeles kafejnīcas terasei, elektroierīces, sadzīves tehniku, darba rīkus, smaržas, preces svētkiem, atpūtai un bērniem.

Ja šobrīd nevariet atļauties iegādāties preces, 220.lv piedāvā izdevīgu nomaksu vai līzinga pakalpojumus. Pašlaik dažāda veida pītās dārza mēbeles un guļamkrēsli nopērkami īpaši izdevīgi.

Nesasteidziet dārza mēbeļu iegādi, jo nereti daudzi no mums iegādājas mēbeles, kas nav praktiskas un kalpo tikai vienu sezonu. Pārdomājiet mēbeļu nepieciešamību un iekārtojiet dārzu stilīgi. Lētas dārza mēbeles visizdevīgāk nopērkamas veikalā 220.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!