Foto: Publicitātes foto
Klāt ziemas pirmais mēnesis un ir laiks plānot savu ziemas atpūtu. Baltijas valstīs vadošais tūroperators „Novatours" jau vairāk nekā 19 gadus rūpējas par latviešu ceļotāju atpūtu gan ziemā, gan vasarā, un šoziem kādam no jums vēlas dāvāt aviobiļetes uz vienmēr šarmanto, eleganto un kalnu burvības apvīto Bergamo.

Konkrēti izlidošanas un atgriešanās datumi, bet pilnīga brīvība NEDĒĻU ilgas atpūtas plānošanai Itālijas pilsētā Bergamo.
Itālijas ziemeļu kalnu reģionā reiz sensenos laikos iemitinājusies pilsētiņa Bergamo pārsteidz ar savu maģisko noskaņu un eleganto kompaktumu. To caurvij sapņaina viduslaiku arhitektūra, un īpašu šarmu piešķir bagātais kultūras mantojums. Pilsēta liek nepārvarami iemīlēt Itālijas īpašo noskaņu. Ziemā tā kalpo kā atspēriena punkts ziemas aktivitāšu mīļotājiem, jo aizved uz virkni slēpošanas kūrortu.
Atbildi pareizi uz tālāk minētajiem jautājumiem un esi veiksminieks, kas jau 15. februārī varēs kāpt lidmašīnā, lai dotos uz Bergamo!*

Noslēdzies konkurss par iespēju laimēt aviobiļetes divām personām uz Bergamo. Paldies visiem par dalību konkursā, ar laimētāju sazināsimies personīgi.

Konkursa uzvarētājs:
Kerolaina Pastare
e-pasts: kero***pasta**@inbox.lv
Tel.264*****

*Par balvu:
- Uzvarētājs iegūst biļetes 2 personām lidojumam uz Bergamo.
- Izlidošana: 15.02.2020.
- Atgriešanās: 22.02.2020.
- Nakšņošanas un citus izdevumus sedz pats konkursa uzvarētājs.
- Datumus un virzienu mainīt nedrīkst.
- Pieteikšanās balvai un dokumentu noformēšana jāveic "Novatours" birojā – Rīgā, K.Barona ielā 66/68, līdz 23.12.20119. (ieskaitot).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!