Foto: Publicitātes foto
Trešā seriāla "Poldarks" sezona pirmizrādi piedzīvos pirmdien, 8. aprīlī, pulksten 21, kanālā "Epic Drama", kas ir TV kanāls, kas īpaši veltīts augsti kvalitatīviem drāmas seriāliem.

Mūsu jau iemīļotie tēli joprojām būs ierauti sarežģītās mīlestības, kaisles, lojalitātes, ambīciju un konfliktu važās. Tam papildus Kornvallā ieradīsies fantastiska jaunu tēlu plejāde! Demelzas labestīgais brālis Dreiks un Elizabetes skaistā māsīca Morvenna iemīlēsies acumirklī, taču viņiem to nāksies paturēt noslēpumā, jo starp abām ģimenēm valda nepārspējams saspīlējums.

Seriāls balstīts uz Vinstona Grahama stāstiem. Viņš sarakstīja 12 stāstus, kuri 1945. gadā sākās par Rosu Poldarku, bet 2002. gadā noslēdzās ar Bellas Poldarkas piedzīvojumiem. Starptautiskā mērogā lieliski pārdoto stāstu notikumi norisinās Kornvallā, kur Grahams pavadīja sava mūža lielāko daļu.

Ross nu ir vecāks, taču nebūt ne gudrāks, un viņa neprātība reizēm viņam un viņa mīļotajiem maksā dārgi. Esam gatavi pieslēgties trakotam atrakciju braucienam situācijā, kurā likmes ir augstākas nekā jebkad agrāk! Vai Ross pazaudēs visu? Lai to uzzinātu, seko līdzi "Poldarka" trešajai sezonai jau no pirmdienas, 8. aprīļa pulksten 21 – kanālā "Epic Drama".

Lai redzētu kanālu, lūdzu sazinieties ar savu televīzijas pakalpojumu sniedzēju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!