Foto: Publicitātes foto
Rudens sākumā savas durvis Rīgā vērusi jaunā, plašā un modernā estētiskās un lāzermedicīnas klīnika ERA ESTHETIC. Populārā starptautiskā klīnika paplašinājusi savu klātbūtni Latvijā, pārvācoties un jaunu ēku Rīgas centrā. Turpmāk šīs inovatīvās klīnikas klientu rīcībā būs divi stāvi progresīvu procedūru ādas skaistumam un veselībai.

5 gadi Latvijā, 11 gadi Baltijā

ERA ESTHETIC ir starptautiskā estētiskās un lāzermedicīnas klīnika, kas strādā Latvijā jau 5 gadus. ERA ESTHETIC tīkls darbojas Baltijā vairāk par 11 gadiem, tā klīnikas sekmīgi strādā Lietuvā (Viļņā, Kauņā, Klaipēdā), Latvijā (Rīgā, Jūrmalā) un Vācijā (Frankfurtē).

Pēc pieciem gadiem sekmīga darba Latvijā, klīnika ERA ESTHETIC pārvācās plašākā ēkā – mūsdienīgā un elegantā kvartālā Rīgas centrā PARKERS, kas atrodas Kr.Valdemāra ielā 41. Šeit ERA ESTHETIC tiks nodrošināti vēl komfortablāka atmosfēra, plašākas telpas, ērta autostāvvieta un pēdējās paaudzes skaistuma tehnoloģijas.

Inovācijas skaituma labā

ERA ESTHETIC pazīstama ar savu inovatīvo pieeju estētiskajā medicīnā – šeit ārstu darbam ar pacientiem tiek atlasītas visefektīvākās skaistuma tehnoloģijas, kas starptautiskajā medicīnā atzītas par „zelta standartiem" ādas ārstēšanā un atjaunošanā.

Klīnikā strādā ar augstākās klases medicīnas lāzeriem no ASV, sertificētiem FDA, nodrošinot optimālos rezultātus ādas ārstēšanā, saskaņā ar pasaules medicīnas kopas vispārpieņemto atzinumu.

Tā, klīnikā strādā ar efektīvākajām lāzersistēmām matiņu augšanas apturēšanai – aleksandrīta lāzeriem no GenteLase sērijas, kas atzīti par zelta standartu lāzerepilācijā.

Asinsvadu problēmu ārstēšanai ERA ESTHETIC piedāvā unikālo medicīnas lāzeru VBeam Perfecta – zelta standartu asinsvadu pataloģiju ārstēšanā, sākot ar kapilāru tīklojumiem un beidzot ar hemangiomu un „vīna plankumu" noņemšanu.

Ādas atjaunošanai klīnika piedāvā plašu arsenālu lāzeru un citu tehnoloģiju:

Problēmatiskās ādas ārstēšaani, aknes problēmu novēršanai jebkurā vecumā klīnika piedāvā gaismas terapijas zelta standartu Omnilux.

Kā arī ERA ESTHETIC piedāvā plašu spektru injekciju procedūru ādas ārstēšanai un atjaunošanai, ieskaitot plazmoterapiju (PRP) no tirgus līdera Šveices laboratorijas RegenLab.

No klīnikas kosmetoloģijas procedūrām klientu vidū īpaši iemīļotas ir inovatīvas tehnoloģijas komfortablai ādas kopšanai - hidrodermabrāzija HydraFacial un skābekļa terapija Intraceuticals.

Jaunums – tetovējumu noņemšana

Paplašinoties, klīnika ERA ESTHETIC piedāvāja saviem klientiem arī jaunus pakalpojumus. To vidū ir ilgi gaidīta tetovējumu noņemšanas procedūra. Mūsdienīga lāzersistēma AlexTrivantage darbojas ar trīs garumu lāzera gaismas viļņiem (755 nm, 1064 nm un 532 nm), pateicoties kam tiek nodrošināta efektīva tetovējumu likvidēšana visās krāsās.

Vairāk par ERA ESTHETIC procedūrām lasiet klīnikas mājaslapā www.eraesthetic.lv vai uzziniet, piezvanot uz atbalsta līniju, tālr. 25711117. Klīnikas ERA ESTHETIC jauna adrese – Kr.Valdemāra ielā 41, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!