Foto: Publicitātes foto
Lai visu paspētu izdarīt, sievietēm bieži vien nākas riņķot kā vāverēm ritenī. Apkārtējiem šķiet, ka visa tava dzīve ir ideāla, regulāri nākas pievērsties "simts un vienai" negaidītai problēmai, ikdienas rūpes jau tāpat piepilda visu laiku, attālinātās mācības bērniem prasa papildu uzmanību, šķiet, ir pienācis laiks sakopt rokas vai suni vest pie friziera.... Pa vidu tam visam jāizdomā, kā labāk saorganizēt ģenerāltīrīšanu, pagatavot ko gardu un veselīgu, vai kāds paspēs nopļaut zālienu un kurš spēj salabot saplīsušu mikseri, sašūt ideālu mēteli vai sejas maskas visai ģimenei... Un vēl taču jāuzraksta mārketinga plāns savam biznesam! Kā nodzīvot vienkāršu, parastu dienu?

Padomus sniedz jauna tiešsaistes platforma HELPMYTASK, kas ļauj dažādiem meistariem un profesionāļiem tieši sazināties ar pakalpojumu pasūtītājiem.

Atļaujieties sev palīgu telpu uzkopšanai

Pat šobrīd, neskatoties uz sarežģīto situāciju, ir vērts laiku pa laikam (ideālā gadījumā – regulāri) –meklēt palīgu, kas jums palīdzētu telpu uzkopšanā. Īpaši tad, ja jums ir daudz darba – gan visai ģimenei, gan jūsu emocionālai veselībai nāks par labu, ja mājās visas lietas būs savās vietās, trauki nomazgāti, un jums nebūs divas stundas jāskraida ar putekļu sūcēju, pirms varēsiet atpūsties. Nav nekas nosodāms noalgot tīrīšanas speciālistus. Svarīgākais – palīgi ir jāmeklē drošā un modernā sludinājumu portālā, ņemot vērā reālu klientu atsauksmes.

Jums pašai nav obligāti jāgatavo visas maltītes

Protams, ja ēst gatavošana ir jūsu dzīves aicinājums, tad tālāko var nelasīt. Labi zināms, ka pat vienkāršu pusdienu pagatavošana var prasīt daudz laika un spēka, kuru trūkst, ja esat aizņemta darbā vai ar kādām svarīgām ģimenes lietām. Nav nekā labāka par īsu "atvaļinājumu" – dažām dienām, kad nav jāplāno maltītes, jāpērk produkti un jāstāv pie plīts. Meklējiet iespēju pasūtīt gardus ēdienus, maltīšu sagataves, varbūt laba doma ir nolīgt kādu pavāru. Tad, iespējams, brīvajā laikā jūs paveiksiet kaut ko patiešām lielisku!

Padomājiet par telpu pārkārtošanu un sakārtošanu

Pārdomāts telpu iekārtojums šobrīd ir ļoti aktuāls, īpaši tādēļ, ka, iespējams, arī kādam jūsu ģimenes loceklim nākas biežāk strādāt vai mācīties no mājām. Profesionāls telpu iekārtotājs vai dizaina speciālists var radīt satriecošas pārmaiņas jūsu ikdienā, vienkārši visu pareizi saliekot pa plauktiņiem. Pārvietojot, sašķirojot, saplānojot, iesakot sagatavot uzlīmes etiķetes. Šādi speciālisti gluži kā fantāzijas filmu varoņi spēj uzvarēt haosu. Vai tas nav brīnums?

Tehnikas labošanu atstājiet profesionāļiem

Nav prātīgi pašai krāmēties ap nestrādājošu elektrības kontaktligzdu vai blenderi (protams, ja jūs neesat elektriķe, tad nevienam nebūs iebildumu). Sīkajiem remontdarbiem pieaiciniet speciālistu - elektriķi, santehniķi, remontmeistaru un IT speciālistu, tad viss notiks profesionāli, savlaicīgi un nebūs nevajadzīgu upuru. Bet profesionāļus sameklēt palīdzēs portāls HELPMYTASK.

Pievērsieties sportiskām aktivitātēm

Ir veselīgi regulāri nolaist tvaiku, mazināt stresu un vienlaikus vēlams dedzināt kalorijas un trenēt presīti vai gribasspēku. Taču, pat teorētiski atrodot laiku sportam, rīta rosmei vai jogai, ir ļoti grūti piespiest sevi ar to nodarboties. Vai arī nav saprotams, ar ko sākt... Proti, trūkst motivācijas. Ko darīt? Atrodi sev treneri tiešsaistē. Viņa uzdevums ir motivēt tevi nodarbībām un mazināt vēlmi pēc šokolādes gabaliņa.

Ļaujiet glīti izdekorēt kādu mājas sienu

Interesants risinājums ir mākslinieciski gleznojumi uz istabas sienām, īpaši tas būs noderīgi bērnistabā. Uz sienas var izveidot īstu pasaku valstību: ziedus, fejas, pūcītes, fantāzijas lidaparātus vai arī tieši otrādi – lecīgu popārtu, kas patiks pusaudžiem... Gleznojums ir neliels ikdienas brīnums, kuru mēs atklājām, pateicoties modernajām interjera dizaina tendencēm. Iespējams, jūs to varat paveikt pati, bet, iespējams, ir jāmeklē mākslinieku pakalpojumus. HELPMYTASK var ērti izraudzīties dekoratoru, aplūkot iepriekšējos darbus un aizsargātajās tērzētavās izrunāt visas projekta nianses.

Svarīgākie iemesli, kuru dēļ speciālistus vislabāk meklēt pakalpojumu portālā HELPMYTASK.

Ietaupa laiku – portālā ikdienas darbos aizņemti klienti var ātri un efektīvi atrast pieprasītus speciālistus.

Droša un caurspīdīga uzdevumu došana profesionāļiem – portālā var meklēt meistarus ļoti dažādās specialitātēs. Jūs aprakstiet uzdevumu, bet izpildītāji sūta savus piedāvājumus. Vienlaikus, izvēloties speciālistu, jūs varat ērti lasīt atsauksmes un komentārus, kurus ir rakstījuši citi klienti, kas jau ir izmantojuši šī cilvēka pakalpojumus.

Droši elektroniskie norēķini – portāls piedāvā iespēju par saņemtajiem pakalpojumiem norēķināties, izmantojot bankas karti un elektronisko maciņu. Samaksa notiek tikai pēc tam, kad abas puses ir apstiprinājušas darba izpildi.

Visbeidzot, HELPMYTASK ir glīts – prieks par kvalitatīva, vizuāli patīkama un saprotami organizēta portāla lietošanu, kas palīdz padarīt ikdienas darbus – tā ir neatņemama modernās dzīves sastāvdaļa.

Turklāt portāls jums var noderēt ne tikai kā pakalpojumu pasūtītājam, bet arī kā izpildītājam. Ja esat profesionāle kādā jomā, piemēram, labi tulkojat, mākat izveidot glītu ziedu pušķi un vēlaties paplašināt savu klientu loku, netērējot lieku naudu reklāmai, – ir īstais brīdis noskaidrot, kādas iespējas piedāvā jaunā platforma, un pievienoties HELPMYTASK jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!