Foto: Kristīne Grīnvade
"Figura Line" veselīga skaistuma koncepts, kura pamatā ir limfas stimulācijas masāža, noteikti ir viena no atbildēm, kā uzlabot savu pašsajūtu un parūpēties par savu ķermeni. Par "Figura Line" klientēm kļūst gan tās, kuras raizējas par liekiem centimetriem, gan arī tās, kuras vēlas justies enerģiskāk un uzlabot imunitāti, kā arī sievietes, kuras grib sevi palutināt un relaksēties patīkamā un veselīgā veidā.

Marts – sievišķības un veselīga skaistuma mēnesis

Pavasaris ir īstais brīdis, lai uzsāktu kādu patīkamu nodarbi rūpēs par sevi un savu izskatu. Tāpēc visu martu visās "Figura Line" studijās Rīgā, Aizkrauklē, Dobelē, Jēkabpilī, Ogrē, Preiļos, Priekulē, Talsos un Tukumā sarūpēti īpaši piedāvājumi.

Ja vēl nezini, kā notiek limfas stimulācijas masāža uz speciāla aparāta/trenažiera - Tavs pirmais stundu garais masāžas izmēģinājums šomēnes tikai 5 eiro. Nāc un uzzini – varbūt tieši šī masāža ir tas, ko vienmēr esi meklējusi!

Gan esošiem, gan jaunajiem klientiem līdz 14.martam " Figura Line" veselīga skaistuma studijās 60 minūšu limfas stimulācijas masāža maksās tikai 8 eiro (pilna cena 15 eiro). Masāžas ieteicamais apmeklējuma biežums ir 2-3 reizes nedēļā. Tāpēc, ja pasteigsies, varēsi sevi iepriecināt ar maciņam īpaši draudzīgu masāžas apmeklējumu ne tikai vienu reizi vien!

Regulāram masāžu apmeklējumam, kas jau pēc trešās reizes ļaus sajust, bet pēc sestās reizes pat izmērīt pozitīvas pārmaiņas ķermenī, izmanto kādu no divām iespējām:

  • no 16. marta līdz 21. martam klienta komplekta "Rubīns" ar iekļautām 9 masāžas reizēm iegādei atlaide 25 eiro.
  • no 23. marta līdz 28. martam pērkot jebkuru standarta klienta komplektu dāvanā papildu 2 masāžas reizes.

Līdz pat mēneša beigām pērkot vienu "Figura Line" zīmola produktu ķermeņa kopšanai, otram 50% atlaide. Kā arī visiem lieliskajiem profesionālās kosmētikas zīmola "Dermacur" produktiem sejas un roku ādas kopšanai 20% atlaide. Akcijas laikā "Dermacur" produkciju ar atlaidi vari iegādāties ne tikai studijās, bet arī pasūtīt internetveikalā FiguraLine-shop.lv.

Ja vēl šaubies, lūk pieci mūsuprāt svarīgākie iemesli, kāpēc sākt ceļu uz veselīgu skaistumu kopā ar "Figura Line" jau tagad:

1. Ceļš uz skaistumu caur veselību

"Figura Line" piedāvātā limfas stimulācijas masāža ķermenim saudzīgā veidā veicina limfas plūsmu organismā, sekmējot organisma attīrīšanu dabīgā veidā, kas savukārt uzlabo dažādus procesus, tajā skaitā paātrina vielmaiņu.

2. Pielīdzināma fiziskām aktivitātēm

Stundu garā masāžā uz īpašā masāžas aparāta/trenažiera ļaus patīkamā un relaksējošā veidā iztērēt 200 – 500 kalorijas.

3. Vispusīgs rezultāts

Regulāri apmeklējot limfas stimulācijas masāžu gan jutīsiet patīkamas pārmaiņas – enerģijas pieplūdumu, bezmiega, nemiera un galvassāpju samazināšanos, gan arī citi pamanīs jūsu ādas stāvokļa un figūras uzlabošanos.

4. Ātrs rezultāts bez jo-jo efekta

Pirmās izmaiņas jūtamas jau pēc 3-4 regulāriem masāžas apmeklējumiem, bet 80% klientu jau pēc sešām masāžām ir izmērāmi rezultāti – ķermeņa apkārtmēru samazināšanās.

5. Atbalsts vietējiem uzņēmējiem

"Figura Line" ir Latvijā radīts veselīga skaistuma koncepts, kura pamatā ir limfas stimulācijas masāža, kas papildināta ar dabīgiem produktiem un pakalpojumiem – vingrojumu komplekss, ietīšanas probēmzonām masāžas laikā, uztura konsultācijas, u.c. Studiju īpašnieki ir mazie privātie uzņēmēji tavā pilsētā.

Studijas strādā pēc pieraksta, tāpēc, lai izmantotu piedāvājumu, ieplāno "Figura Line" studijas apmeklējumu jau laikus. Esi mīļi gaidīta sešās studijās Rīgā – Āgenskalns, Imanta, Jugla, Pļavnieki, Purvciems, Vecrīga. Kā arī citur Latvijā - Aizkrauklē, Dobelē, Jēkabpilī, Ogrē, Preiļos, Priekulē, Talsos un Tukumā. Visu studiju tālruņa numuri pieraksta veikšanai www.figura-line.lv

Nepalaid garām jaunumus - seko "Figura Line" profiliem arī sociālajos tīklos Facebook un Instagram

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!