Foto: DELFI

Šajā nedēļas nogalē televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodota latviešu daudzsēriju mākslas filma "Sarkanais mežs", kurā galvenā varoņa līgavu Veltu atveido Agnese Cīrule. Sākotnēji aktrise lomai nav vēlējusies piekrist, tomēr filmas veidotājiem ir izdevies viņu pārliecināt, ka rezultāts būs tā vērts. Agnese atklāj, ka pēc pirmo divu sēriju noskatīšanās ir apmierināta ar redzēto – viņa varot uzticēties arī tam, kas būs redzams tālākajās sērijās.

Agnese atklāj, ka viņai ļoti paticis tēlu dziļums un dažādās rakstura šķautnes, arī filmēšanas process bijis patīkams. Sarunā ar "Viņa" aktrise stāsta ne tikai par filmas tapšanu un pirmajiem iespaidiem, bet arī par savu ceļu uz aktrises profesiju, kā arī smago darba ikdienu, kurā jāmācās sevi sargāt, lai neizdegtu un neaizietu postā.

Kādi ir pirmie iespaidi par "Sarkano mežu"?

Es esmu pateicīga režisoram, jo to, ko mēs bijām sarunājuši un ko es kā aktrise biju nospēlējusi, viņš ir arī ielicis, nekas nav izgriezts. To es līdz galam nesaprotu, kad kino nofilmē konkrētu epizodi pēc konkrēta scenārija, bet tad notiek tā kino maģija – montāžas periodā kaut kas mainās, tiek samainīts vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!