Foto: Publicitātes attēli
Latvijā ir tik daudz iedvesmojošu sieviešu. Lai noskaidrotu viņu skaistuma un laimes noslēpumus, kā arī filozofiju par attiecībām, izraudzījāmies pāris ekspresjautājumus, kuru atbildes atklāj kaut daļiņu no viņu būtības. Šoreiz uz jautājumiem atbild TV raidījumu vadītāja Grēta Gorjučko.

Kas neļauj padoties ikdienas likstām un sasniegt savus mērķus?

Spītība un tā sajūta – kurš cits, ja ne tu. Kad tad, ja ne tagad.

Kāds ir tavs skaistuma noslēpums?

Es ļoti mīlu kokosriekstu eļļu un lietoju to ikdienā gan vasarā, gan ziemā – gan ķermenim, gan matiem. Labākā eļļa, kas, manuprāt, ir radīta un izraisa reāli patīkamu atkarību, ar kuru esmu aplipinājusi arī daudzus savus draugus.

Esmu arī izteikts masāžu atkarīgais tips un, man šķiet, es varētu masēties katru dienu bez apstājas, tāpēc, lai neapniktu savai masierei, es mājās to daru pašrocīgi, izmantojot vecās, labās "bankas", ko vairāk mēs pazinām no krievu laikiem. Perfekts "anti-aging" tonizētājs visam ķermenim.

Latviešu sievietēm nevis pietrūkst kaut kā, bet ir par daudz. Par daudz ņemšanās ap to savu sievišķību un ņemšanos ap savu vai citas vīrieti. Vajag tā vieglāk un dabiskāk.
Grēta Gorjučko

Šķiet, ikvienai sievietei ir kāds knifiņš, lai uzturētu sevi formā. Kāds ir tavējais?

Cenšos divas reizes nedēļā apmeklēt sporta nodarbības. Šobrīd vasarā ir veicies, ka tas man notiek ārā parkā un varu līdz tām doties ar riteni. Pēc treniņa peldos Daugavā. Tāpat spēlēju tenisu, kas ir mans azarts un vieta, kur varu pilnībā izlādēties. Neatzīstu drastiskas diētas, bet drīzāk piekopju kampaņveida atturēšanos no kaut kā, piemēram, no maizes un miltu izstrādājumiem. Uzreiz tāds vieglums iekšējs.

Kas ir tā viena lieta, kas nekad neiziet no modes un ko vienmēr vajadzētu glabāt skapī?

Balta krekla blūze. To var vilkt ar visu. Gan kombinējot ar ko elegantu, gan tieši pretēji – sportisku. Melna apakšveļa arī būs vienmēr modē – par to esmu pārliecināta!

Kāda ir tava šīs sezonas iecienītākā stila detaļa?

Tā kā šī vasara nelutina ar pārlieku lielu sauli, tad es to sauli cenšos radīt kaut kā pati, un esmu šovasar "uzsēdusies" uz saulesbrillēm ar dzelteniem stikliem. Pārbaudīts – tad saule spīd tik tiešām katru dienu! Iesaku!

Foto: Publicitātes attēli

Vai iespējama īsta un ilgstoša draudzība starp vīrieti un sievieti tad, ja viņi neveido romantiskas attiecības?

Es tam neticu, nē. Agri vai vēlu kāds kaut ko savā galvā padomās, iedomāsies, safantazēs un kaut kas noteikti notiks. Es drīzāk ticu, ka starp diviem cilvēkiem ir kaut kas bijis, tad viņi saprot, ka tas galīgi neiet kopā un nestrādā, un viņi paliek forši draugi. Bet ne labākie draugi, noteikti. Es kaut kā nevaru iedomāties, ka man ir mans vīrietis-dzīvesbiedrs un vēl cits vīrietis ir mans labākais draugs. Tas tā jocīgi. Kāpēc tad mans vīrietis nav mans labākais draugs? Tā, man šķiet, ir jābūt.

Ko attiecības vērtē visaugstāk?

Cieņu vienam pret otru, atklātību (lai vai kas) un uzticēšanos. Bez šīm lietām es neredzu, kā var izveidot saticīgas attiecības.

Ko nekad nepiedotu savai otrajai pusītei?

Kā saka – nekad nesaki nekad un vienmēr izvērtē situāciju. Bet es attiecībās neredzu vietu meliem un nodevībai. Tad tur nekad nebūs arī uzticības. Esmu tāpat domājusi, vai pacelt pret otru roku, ir Ok? Filmās tas tā var diezgan seksīgi karstasinīgi izskatīties, bet dzīvē – ziniet, labāk mīliet viens otru, nesitiet! Un, kas sit – tiešām nemīl!

Foto: LETA

Kādam jābūt vīrietim, lai viņu uzskatītu par seksīgu?

Par sevi pārliecinātam, bet mēra robežās. Stipram. Gudram. Iekšēji mierīgam. Lielam savā būtībā.

Kas pietrūkst latviešu sievietēm, bet kas – vīriešiem?

Latviešu sievietēm nevis pietrūkst kaut kā, bet ir par daudz. Par daudz ņemšanās ap to savu sievišķību un ņemšanos ap savu vai citas vīrieti. Vajag tā vieglāk un dabiskāk. Neieciklēties. Elpot, pirmkārt, un būt sev. Atrast apmierinātību tajā, kur atrodies, nevis nemitīgi tiekties uz nesasniedzamo "es". Pašpārliecību meklēt sevī, nevis izlikto bilžu "laikos". Un galu galā – mūsu dzīve jau nav tikai par vīrieti, tajā taču ir vēl tik daudz interesanta!

Vīriešiem, savukārt, pietrūkst rakstura un stājas savaldīt šīs satrakojušās sievietes. Mums, sievietēm, patiesībā patīk, kad kāds nāk un paņem, un noliek mūs pie vietas. Nevis otrādi. Citādi mēs laužam vīrieša sūtību un viņi lauž mūsējo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!