Foto: Shutterstock
Ikvienā no mums ir maza piedzīvojumu meklētāja, taču, kad runājam par skaistumkopšanu, katra tomēr cenšas pieturēties pie saviem ierastajiem paradumiem un produktiem. Jāsaka, ka tieši neliela riskēšana ir tas, kas var patiesi atdzīvināt izskatu un atklāt sākotnēji neiedomājamus, bet patiesi labus knifiņus. Lūk, "Stylecaster" ir izcēlis desmit riskus, kam būtu vērts pakļauties kaut reizi mūžā!

Dramatiska matu krāsas maiņa

Nevar noliegt, ka dažas no mums matu krāsu dažkārt maina pat teju kā zeķes, tomēr dažas ir nedaudz piezemētākas un ar krāsām tik daudz neriskē. Protams, nav iespējams nevienu piespiest, taču katrai reiz jāizmēģina būt tumšmatei, blondīnei vai sarkanmatei. Ja vien kādreiz prātā pazib doma par blondām matu cirtām – nedomā, bet rīkojies. Katrai dzīvē vajadzīga neliela pārmaiņa.

Kādi matu krāsas toņi aktuāli šosezon, skati šeit.

Pamanāms matu griezums

Ja tev bija gari mati, ķeries pie šķērēm un iegūsti šiku, īsu matu griezumu. Labākā lieta, kas saistīta ar matiem – tie aug, tāpēc šis pat īsti nav nekāds risks, jo tev nebūs pat jāpieliek pūles gadījumā, ja jaunais izskats neies pie sirds, un tie vienkārši ataugs. Iespējams, varbūt pārāk radikāls matu griezums tev šķitīs par skarbu, bet dažkārt vien pat pāris centimetri var likt justies nedaudz vieglākai.

Paeksperimentē ar laineri vai acu zīmuli

Izmēģini ko vairāk par standarta "kaķacīm" un viegli dūmakaino skatienu. Izvēlies grafiskus dizainus un parotaļājies ar līnijām. Protams, sākotnēji tas var šķist pārlieku riskanti, ja esi vienkārša grima cienītāja, taču būsi pārsteigta, cik daudz gan šādas meikapa spēles var pamainīt tavu izskatu.

Taču, ja arī "kaķacis" tev ir izaicinājums, padomus no dziedātājas Adeles grimētāja, par to kā izveidot neatvairāmu skatienu, lasi šeit.

Neona lūpukrāsa

Tiesa, pat vispiezemētāko grimu cienītājām arsenālā jābūt košai lūpukrāsai. Lai gan sākotnēji var atbaidīt krāsas spilgtums, nav nekāda iemesla, lai reizi pa reizītei neizvēlētos akcentēt lūpas daudz izteiktāk.

Brīvas lokas

Lai izveidotu nedaudz nekārtīgas, taču perfektas lokas, var paiet zināms laiks, tomēr nevar noliegt, ka tas ir tā vērts. Klasiskās sarkanā paklāja lokas, iespējams, ir nedaudz par daudz vienkāršā dienā, taču kaut kad tās noteikti ir jāizmēģina.

Pamanāma konturēšana

Mēs visas esam aplūkojušas Kimas Kardašjanas izteiksmīgi konturēto seju un jāatzīst, ka ir zināma atšķirība starp viņas izskatu bez meikapa un ar. Lai gan, iespējams, katru dienu nav nepieciešams kārtīgi nokunturēt seju, kādreiz tas ir jāizmēģina.

Par konturēšanas trakumiem, kas pārņēmuši pasauli, lasi šeit.

Neuzkrītoši traka matu krāsa

Spilgti zila matu krāsa nav priekš visiem, bet ir patiesi fantastiski nedaudz atsvaidzināt izskatu kaut ar nelieliem krāsu akcentiem, neskatoties uz to, cik veca esi. Ja baidies no tā, ka krāsas varētu būt par spilgtu, izmēģini nenoturīgās krāsas, kas pēc pirmajām mazgāšanas reizēm jau izmazgājās.

Izteiksmīgas uzacis

Protams, nevajag pārcensties un atgādināt "Dusmīgos putnus", taču var nedaudz paspēlēties un ietonēt tās izteiksmīgākas. Ne vienmēr vajag pārspīlēt ar ārkārtīgi tumšām vai biezām uzacīm, taču kaut neliels ietonējums ar acu ēnām, var izskatīties lieliski. Nevar noliegt, ka izteiksmīgas uzacis var pilnībā mainīt visu tavu izskatu.

Izvēlies tikai lūpukrāsu

Ne vienmēr pie spoguļa nepieciešams pavadīt neiedomājami ilgu laiku – kādreiz vari izvēlēties savu mīļāko lūpukrāsu un tas arī viss. Nekas vairāk, jo tas ir viss, kas nepieciešams.

Iedvesmojies no šīs grima mākslinieces, un akcentē lūpas ar "odziņu."

Diena bez meikapa

Šeit dāmas dalās divās kategorijās – tās, kurām diena bez kosmētikas ir pierasta lieta, bet ir arī tās, kuras nespēj iziet no mājas, nepavadījušas ilgu laiku pie spoguļa. Jāsaka, ka dažām šis tomēr būs viens no lielākajiem skaistumkopšanas riskiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!