Foto: Instagram
Pastāvēs, kas pārmainīsies, vai ne tā? Arī skaistumkopšana nestāv uz vietas un regulāri parādās kāds jauns trends, kuru nereti steidz izmēģināt daudzas jo daudzas no mums. Pašlaik skaistumkopšanas blogeru aprindas pārņēmis jauns grima trakums – kristāliskās lūpas.

Profesionālā grima māksliniece Johanna Adama no Ņujorkas pārsteidza daudzus, kad izveidoja savus kristāliski mirdzošos lūpu krāsojuma dizainus. Tagad šo brīnumu atdarināt steidz teju ikviena sevis cienīga skaistumkopšanas blogere.

"Kā grima māksliniece, es vienmēr cenšos iedvesmoties no apkārtējās vides," Johanna atklājusi "Cosmopolitan.com". "Tas viss aizsākās ar manu kristālisko zelta kaklarotu. Vēlējos redzēt, vai es spētu paņemt daļiņu no tās un izveidot kristālisku izskatu, lai kopskats neizskatītos kā divdimensionāla imitācija. Sāku spēlēties ar spīdumiem un zeltaino krāsu, visbeidzot izdomāju, kā to pasniegt."

Lai arī šādi krāsotas lūpas izskatās eleganti, šķiet, tas prasa ne tikai laiku, bet arī noteiktas iemaņas. Neparastais krāsojums izskatās gana sarežģīts, lai kādā no soļiem nenošautu greizi. Bet varbūt vajadzīga tikai deva fantāzijas un izskats būs vienreizējs? Lūk, iedvesmojies un mēģini radīt ko līdzīgu arī pati!

A photo posted by Johannah (@beyou.byjoh) on Sep 6, 2016 at 5:08pm PDT

A photo posted by Sky (@sugar_nymphette) on Sep 13, 2016 at 6:22am PDT

A photo posted by Johannah (@beyou.byjoh) on Sep 15, 2016 at 4:34pm PDT

A photo posted by Johannah (@beyou.byjoh) on Aug 6, 2016 at 5:26pm PDT

A photo posted by Johannah (@beyou.byjoh) on Aug 9, 2016 at 4:39pm PDT

A photo posted by Johannah (@beyou.byjoh) on Jul 12, 2016 at 6:26pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!