Jāņu neatņemama sastāvdaļa ir vainagi, tomēr daudzas līgotājas šos svētkus nevar iedomāties arī bez bizēm. Ja atrādīt pirkstu veiklību šajā jomā nesanāk gana bieži un labākās taktikas piemirsušās, lieti noderēs padomi un oriģinālas idejas.

Protams, visvienkāršākais veids – uzpīt divas bizes, galvā uzstīvēt vainadziņu un būsi gatava svētkiem, tomēr ir dāmas, kas šim procesam vēlas pieiet ar nelielu radošuma devu.

Īpaši interesanti izskatīsies ap galvu veidotā bize, kas nudien atgādina pašu vainadziņu. Turklāt šādas frizūras izvēle atrisinās sasāpējušo problēmu, ja dažādu apstākļu dēļ ziedu vainagu uzpīt neizdodas. Lūk, taktiku var pasmelties no skaistumkopšanas video blogeres "Milabu", kas soli pa solim rāda, kā izveidot grezno frizūru. Ja tomēr vēlme pēc kaut kā vasarīga, iespraud pinumā ziedus un īsts Jāņu vainags būs gatavs! Tomēr, ja vēlies pieturēties pie klasiskiem variantiem, vērts ielūkoties šeit un šeit.

Tiesa, šāds bize kronītis varētu šķist arī nedaudz sarežģīts, tāpēc, lūk, arī seši bižu veidi iesācējiem, ko publicējusi "PatryJordan".

Bet turpinājumā piedāvājam dažus padomus no "Viņa" arhīviem, lai bizes sanāktu oriģinālas, kā arī gana noturīgas visas nakts garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!