Foto: Shutterstock
Iespējams, tu manikīra izvēlē esi klasiskas piekritēja – pieturies tikai pie dažām mīļākajām krāsām un jau pārbaudītiem dizainiem, taču kādu reizi ieteicams arī ļauties eksperimentiem, lai atsvaidzinātu savu koptēlu. Iedvesmojoties no "Harper's Bazaar" un "Cosmopolitan", iepazīstinām ar nagu dizainiem un tendencēm, kas aktuālas šoruden.

Punktiņi

Šāda dizaina nagi daudzām varētu atgādināt skolas laikus, kad manikīrs tika izmēģināts pirmo reizi. Taču dizainam ar punktiņiem nav jāizskatās bērnišķīgi un neinteresanti – lielisku efektu iespējams panākt, kombinējot baltu un melnu krāsu, bet punktiņus zīmējot dažādos izmēros. Eksperimentējot ar formām, panāksi gaumīgu rezultātu, kas neizskatīsies pārāk mākslīgs.

View this post on Instagram

A post shared by Nails inc (@nailsinc) on Jul 30, 2019 at 9:32am PDT

Neparastas formas

Parasti ar izvēlēto krāsu tiek noklāti visi nagi, taču iespējams veidot arī dažādas ģeometriskas figūras, kā arī nestandarta dizainus, kā tas redzams piemērā. Tur nagi krāsoti rudenim ne tik atbilstošajā spilgti sarkanajā krāsā, taču sāni atstāti "vaļā", tādējādi radot piezemētāku skatu.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Pop (@misspopnails) on Jul 16, 2019 at 9:01am PDT

Gaiši un maigi

Šis ir neitrāls manikīrs, kuru, sākoties rudenim, vari paņemt līdzi no vasaras. Tie lieliski izskatās gan pie gaisīgām kleitām, gan arī mīkstajiem un siltajiem džemperiem, un, kā raksta "Cosmopolitan", īpaši labi piestāv nagu formai, kuras gali ir nedaudz kantaini.

View this post on Instagram

A post shared by Nails Inspiration (@stylushnails) on Aug 24, 2016 at 6:35pm PDT


Izmēģināms ir arī gaišais variants, savienojot to ar franču manikīru!

View this post on Instagram

A post shared by Cassandre Marie (@cassmariebeauty) on Aug 1, 2019 at 9:57am PDT

Pērļu akcenti

Tāpat aktualitāšu augšgalā ierindojama dažādu izmēru pērlīšu likšana uz nagiem. Tās gaumīgi var izskatīties gan liktas uz uz gaišiem, gan arī metāliskas krāsas nagiem. Starp citu, ja pērlītes negribas likt tieši uz nagiem, "Harpers Bazaar" iesaka tās pa vienai piestiprināt kutikulu viducī, padarot kopējo dizainu neikdienišķāku.

View this post on Instagram

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on Feb 13, 2019 at 9:35am PST

Neliels spožs akcents

Vai esi domāju, kā vienkrāsainu, tumšas krāsas manikīru iespējams padarīt daudz interesantāku? Apsverams variants ir izveidot nelielu, spožu līniju ar maziem akmentiņiem vai spīdumiem, kas manikīram piešķirs svinīgu noskaņu. Šāds dizains ir kā radīts saviesīgiem pasākumiem!

View this post on Instagram

A post shared by @monicahues on Feb 12, 2019 at 5:10pm PST

Neona krāsas

Spilgtie toņi bija populāri jau iepriekš, taču šajā rudenī tie vēl nekur neizzudīs, raksta "Cosmopolitan". Lai gan zelta rudens ik gadu ir krāšņs un skaists, pēc tam seko tumšais periods, kurā neona krāsas ienesīs tik nepieciešamo dzīvību.

View this post on Instagram

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on Feb 13, 2019 at 9:42am PST

Burti un vārdi

Vēl rudens manikīra aktualitāšu augšgalā izvirzās dizaini, kas ietver dažādu burtu un vārdu rakstīšanu. Lai rezultāts būtu glīts un gaumīgs, šo dizainu labāk izmēģināt pie meistara, ja vien neesi simtprocentīgi pārliecināta, ka spēj burtus uzrakstīt bez roku trīcēšanas.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Pop (@misspopnails) on Feb 11, 2019 at 10:40am PST

Puse uz pusi

Ja esi atvērta eksperimentiem, vari paskatīties, kā pie sirds iet "pus naga" manikīri. Tie paredz pusi atstāt caurspīdīgu, bet otrā – izveidot kādu zīmējumu vai noklāt vienkrāsainu. Šajā piemērā izvēlēts aktuālais bruņurupuča vairoga zīmējuma trends, kas aktualitāšu augšgalā ir jau vairākus mēnešus.

View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on Jul 9, 2019 at 9:27am PDT

Metāliskā pāreja

Tāpat nevajag aizmirst par harmoniskajām krāsu pārējām, kas aktuālas arī rudenī. Ja vēlies vairāk pieskaņoties gadalaikam, izvēlies brūnganos un metāliskos toņus, bet mirdzumu piešķir ar spīdumiem bagātu laku.

View this post on Instagram

A post shared by Nails inc (@nailsinc) on Jul 17, 2019 at 11:00am PDT


Starp citu, modīgi ir arī atsvaidzināt franču manikīru, galu krāsojot nevis baltu, bet gan uzzīmējot ziedu virteni vai ķēdītes posmus. Šajā rakstā atradīsi lērumu interesantu un mājās izmēģināmu nagu dizainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!