Foto: Publicitātes foto
STENDERS kosmētikā spoži iemirdzas majestātiskais zelts. Uzņēmums pievieno savam portfelim jaunu luksus kategorijas produktu līniju – izsmalcinātus un augstvērtīgus produktus ķermeņa kopšanai un vannas rituāliem ar 24 karātu zeltu. Tā portālu Delfi informē uzņēmuma pārstāvji.
Jau vairākus tūkstošus gadus cilvēki sajūsminās par zelta mirdzumu un novērtē tā pozitīvo ietekmi uz veselību. Senajā Ēģiptē faraonu sievas daļēji sasmalcinātu zeltu pievienoja vannas peldēm un ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Viduslaiku Eiropā ļoti populārs bija tā saucamais "zelta ūdens". Tolaik domāja, ka tas spēj līdzsvarot cilvēka ķermeni, dvēseli un garu.

Arī mūsdienās neviens cits metāls labāk par zeltu neatbilst skaistuma, tīrības, ekskluzivitātes un spēka etaloniem. Sekojot līdzi jaunākajām tirgus tendencēm un apvienojot dabas dārgumus ar progresīvām mūsdienu tehnoloģijas iespējām, STENDERS savā sajūtu dārzā piedāvā majestātisku, izmeklētu ZELTA kosmētiku ar 24 karātu zelta daļiņām un saulē nobriedušu granātābolu ekstraktu.

"Iepriekšējos gadsimtos zelts tika vienkārši sasmalcināts un pievienots ūdenim. Mūsu produktos mēs esam izmantojuši dārgo 24 karātu koloidālo zeltu - ļoti smalkas, līdz pat 1000  nanometriem sasmalcinātas 24 karātu zelta daļiņas, iegūstot koloidālu šķīdumu. Kā palīgs zelta transportēšanai līdz ādas dziļākajiem slāņiem kalpo sojas lecitīns.Runājot par  kosmetoloģisko iedarbību, zelta putekļi stimulē un uzlabo ādas tonusu, veicina tās elastību, ilgstoši mitrina un, galvenais, novērš priekšlaicīgu novecošanu. Sastāvā ietilpst arī granātābolu ekstrakts ar dabiskiem antioksidantiem, kas vēl intensīvāk pastiprina jaunību saglabājošās īpašības," produktu tehnoloģijas procesos dalās STENDERS laboratorijas vadītājs Aleksandrs Gurkovskis.

Turpmāk STENDERS par tavu skaistumu un jaunību rūpēsies ar 4 jauniem un augstvērtīgiem ķermeņa kopšanas produktiem. 24 karātu zelta dušas želeja īpaši maigi attīrīs, mitrinās un mīkstinās ādu. Kamēr tu baudīsi smaržīgi putojošu vannas peldi 24 karātu zelta vannas eliksīrā, līdz putekļiem sasmalcinātais zelts viegli sasniegs dziļākos ādas slāņus, lai veicinātu tavas ādas jaunību. Ekskluzīvās 24 karātu zelta ziepes pelēkā ikdienā radīs svētku noskaņu tavā vannas istabā. Baudot peldi ar burbuļojošu 24 karātu zelta vannas burbuļbumbu, tu sajutīsi, cik mīksts un mirdzošs ir vannas ūdens. Izmeklēts dizaineru aromāts uz tava ķermeņa atstās smalku smaržu buķeti ar balto ziedu, rožu, greipfrūtu un persiku notīm.

Atļaujies mazgāties zeltā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!