Foto: instagram.com/taliacupcake/tintedbeautea/x_laurengrace_x
Lai arī šobrīd lielāko daļu laika pavadām mājās, jo esam aicināti distancēties, tas neaizliedz sapņot par un jau sagatavot vasarai un siltajām gaisa temperatūrām piemērotu apģērbu. Un šis ir īstais laiks, kad ķerties klāt esošajam drēbju skapja saturam, lai pēcāk tajā atrastos vieta kam jaunam. Tomēr pirms steidz atbrīvoties no visa, kas tev vairs nepatīk, zini – šovasar modē atgriežas desmit tendences, kas līdz šim šķita sen aizmirstas.

Skapja tīrīšana var būt diezgan sarežģīta, ja paturam prātā, ka modes tendences arī pēc gadu desmitiem var atgriezties – pat tādas, kuras cerēji nekad vairs neredzēt. Lai tu lieki nelauzītu galvu, mēģinot pašas spēkiem saprast, kas no tava drēbju skapja satura šovasar atkal būs modē, turpinājumā lasi portāla ''In Style'' ekspertu sagatavoto sarakstu ar desmit modes tendencēm, kas šosezon ir atgriezušās.

View this post on Instagram

A post shared by thongsandal and flipflops 👣👣 (@thongsandal.lover) on May 3, 2020 at 8:30am PDT

Iešļūcamās pludmales čības jeb ''flip-flops''

Iespējams, šīs čības ir tavi iemīļotākie apavi, dodoties uz peldbaseinu vai akvaparku, bet zini – šovasar tās būs modē arī ikdienas gaitās, kas nav saistītas ar atpūtu pie ūdens. Vislabāk, ja pludmales čības ir gatavotas no ādas un uz neliela papēdīša, bet arī parastās no gumijas un melnā krāsā izskatīsies lieliski pie jebkura apģērba – kā pie garajām biksēm, tā arī pie kleitas.

View this post on Instagram

A post shared by Talia (@taliacupcake) on May 11, 2020 at 12:21pm PDT

Jostas

Ja līdz šim josta ikdienā rotājusi tavu jostasvietu un palīdzējusi biksēm nešļukt uz leju, šosezon jostas atkal droši vari likt ap vidukli. Tādējādi izcelsi gan sava ķermeņa formu, gan piedosi nelielu odziņu kopējam tēlam. Kā arī atgriezušās ir ķēdes jostas vairākās kārtās, kas īpaši izcels tavu izskatu.

View this post on Instagram

A post shared by Banu (@tintedbeautea) on Apr 23, 2019 at 3:10pm PDT

Haki bikses

Tas bija tikai laika jautājums, kad bēšā krāsa atgriezīsies apritē, un labā ziņa ir – haki bikses ir tikpat daudzpusīgas kā tavi iemīļotie džinsi. Aukstākās dienās sakombinē tās ar gaišu džemperi, bet siltajās haki bikses valkā kopā ar t-krekliem, topiņiem un citām augšiņām.

View this post on Instagram

A post shared by sarah_roelstraete (@sarah_roelstraete) on May 1, 2020 at 3:16am PDT

Polo krekli

Jā, arī tētu iemīļotais polo krekls ir atpakaļ modē. Taču neesi tik skeptiska, jo tam iespējams atrast dažādas variācijas, sākot ar klasiskajiem līdz īsajiem un pieguļošajiem. Lai arī kādu polo kreklu tu izvēlētos, kombinē to kārtās ar iemīļoto kleitu, kādu jaku vai vienkārši nēsā kopā ar iecienītākajiem šortiem.

View this post on Instagram

A post shared by L A U R E N . G . H I L T O N (@x_laurengrace_x) on May 18, 2020 at 9:49am PDT

Zeķes līdz potītēm

Ja līdz šim kedās, botēs, zābaciņos vai citos slēgtajos apavos priekšroku devi īso zeķu valkāšanai, nu ir pienācis laiks no zeķu atvilktnes ņemt laukā tālākajā stūrī iebīdītās zeķes līdz potītei vai vēl garākas. Tās tavam tēlam piešķirs retro piesitienu, sievišķīgu izskatu, valkājot kopā ar garajiem svārkiem un vasarīgajām kurpēm, kā arī kaut nedaudz paspilgtinās kopējo izskatu. Kas vēl – nebaidies eksperimentēt arī ar dažādām krāsām.

View this post on Instagram

A post shared by | Arifé | (@arifedelcielo) on Apr 24, 2020 at 12:58am PDT

Džinsi ar paplatinātiem galiem

Neapšaubāmi, jūtamies ērti un dodam priekšroku piespīlētajiem vai ''boyfriend'' stila džinsiem, bet šovasar modē atgriezušies džinsi ar paplatinātiem galiem. Vislielākā problēma to nēsāšanai vienmēr bijusi īsto apavu piemeklēšana, taču pārāk nelauzi galvu un valkā tos kopā ar zābaciņiem vai kedām. Vari arī tos sakombinēt ar iepriekš pieminētajām iešļūcamajām pludmales čībām – tādējādi nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu.

View this post on Instagram

A post shared by RAFFAELINA.COM (@raffaelinacom) on Feb 29, 2020 at 1:12pm PST

Kurpes laiviņas, sauktas arī par ''baletčībām''

Klasiskās kurpes laiviņas, šķiet, nekad nav pievīlušas, kad bijis nepieciešams kāds ērts, bet gana solīds apavu pāris, un šosezon tās pelnīti ir atgriezušās starp modes tendencēm. Tāpēc arī turpmāk vari tās nēsāt ikdienas gaitās vai uz kādu saviesīgāku pasākumu kopā ar kleitu, svārkiem, pieguļošām biksēm vai jebkuru citu apģērbu.

Kargo bikses

Neapšaubāmi, kargo bikses asociējas ar sportiskumu un atbrīvotību. Taču, lai arī tās pavisam noteikti izskatās lieliski sakombinētas ar kedām un sportisku jaku, tās var arī valkāt kopā ar kurpēm uz papēža, pieguļošu krekliņu un izsmalcinātu rokas somiņu.

View this post on Instagram

A post shared by Madita (@madita95) on May 3, 2020 at 5:08am PDT

''Baguette'' stila somiņas

Lai arī ''baguette'' stila somiņas neizceļas ar savu ietilpību un visbiežāk ir ar saīsinātu rokturi, tajā būs vieta pašam svarīgākajam – telefonam, atslēgām un makam –, kā arī tā būs lielisks tēla paspilgtinātājs.

View this post on Instagram

A post shared by Carole Tanenbaum (@caroletanenbaum) on Sep 1, 2019 at 11:52am PDT

''Argyle'' raksts

Iespējams, vārds ''argyle'' tev šķiet kaut kas svešs, taču, ieskatoties attēlā augstāk, tur redzamās rūtis, kas nedaudz atgādina dimantus, gan pavisam noteikti ataust atmiņā un ir pazīstamas teju ikvienam. Arī šis raksts šovasar atgriezies modē, tāpēc ir pēdējais laiks drēbju skapja dziļumā atrast to vienīgo džemperi, zeķes vai jebko citu, ko rotā ''argyle'' raksts, un sākt to nēsāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!