Foto: Reuters/Scanpix

Cik "klaču", rokassomiņu un ceļasomu ir sievietei vajadzīgas pilnai laimei? Kādai pietiek ar vienu universālu somu, taču 42 gadus vecā Džeimija Čū no Singapūras ir zināma kā pasaulē lielākās leģendāro "Hermès Birkin" somu kolekcijas īpašniece. To sievietei ir veselas 200, un nesen Čū nolēma parādīt žurnālistiem, kā izskatās viņas apbrīnojamā kolekcija.

"Hermès Birkin" somiņas ir dārgas, un tās ne katrai dāmai ir pa kabatai. To cena ir no 9000 ASV dolāriem – pirms nodokļu nomaksas – un var sasniegt pat sešciparu skaitli, tāpēc somiņu īpašniecei ir jābūt visnotaļ turīgai sievietei. Somas tiek rotātas arī ar dārgakmeņiem – briljantiem. 2011. gadā Dalasā tika pārdota viena no visdārgākajām somām – par 203 150 ASV dolāriem. Vēl viena dārga "Hermès Diamond Himalayan Birkin" soma, kas rotāta ar 242 briljantiem, tika pārdota par 185 000 ASV dolāriem Beverlihilzā.

"Hermès Birkin" somas nosaukums radies par godu britu dziedātājai un aktrisei Džeinai Birkinai. Dāmas visā pasaulē stāv rindā, lai to iegūtu savā īpašumā, un dažkārt jāgaida ir diezgan ilgi - no dažiem mēnešiem līdz pat gadam un ilgāk.

Ar mīlestību pret "Hermès Birkin" somām 42 gadus vecā Singapūras iedzīvotāja Džeimija Čū ir apsteigusi pat Viktoriju Bekhemu, kas kādreiz bija zināma kā pati lielākā šī modeļa somu piekritēja.

Savai kolekcijai sieviete ir veltījusi video "Youtube". Bez leģendārajām somiņām Čū garderobē ir grūti nepamanīt lielu skaitu dizaineru kurpju, saulesbriļļu un citu aksesuāru.

42 gadus vecajai Čū ir arī savs "Instagram" konts, kur viņas dzīvei seko 350 tūkstoši cilvēku.

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on Jul 2, 2016 at 3:58am PDT

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on Jun 1, 2016 at 4:49am PDT

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on Jun 9, 2016 at 1:50pm PDT

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on May 22, 2016 at 3:25pm PDT

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on May 6, 2016 at 6:44am PDT

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on May 3, 2016 at 10:48pm PDT

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on May 3, 2016 at 1:19pm PDT

A photo posted by Jamie Chua (@jamiechua_real) on May 3, 2016 at 4:42am PDT

Ir zināms, ka agrāk sieviete strādājusi aviokompānijā "Singapore Airlines" un ka par savu grezno dzīvi viņai ir jāpateicas laulībai ar multimiljonāru Nurdiānu Kuku. Lai gan Džeimijas un Nurdiāna laulība 2011. gadā izjuka, ar bijušā vīra alimentiem Čū acīmredzot pietiek, lai turpinātu bezbēdīgo dzīvošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!