Foto: Instagram
Nevar noliegt, ka vasarās dāmas īpaši iecienījušas ziedu vainagus – šī tendence nemainīga ir jau vairākus gadus, taču tagad savu vietu dāmu sirdīs cenšas izcīnīt kāda jauna galvas rota – kroņi ar gliemežvākiem.

Tiesa, būs vajadzīgs neliels laiciņš, lai šo stila ogu ar jūras vējiem atpūstu arī līdz mums, tomēr Austrālijā, kur savus darinājumus veido Čelsija Šīla, tie ir patiešām aktuāli, vēsta "Cosmopolitan.com".

Rokdarbniece stāsta, ka allaž vēlējusies būt jūras nāriņa Ariela no populārās multfilmas, un tieši tādēļ arī sākās viņas "apsēstība" ar jūras valdzinājumu. Pāris gadus viņa savus meistarstiķus veidoja hobija līmeni, nevienam īpaši tos neatrādot, jo baidījusies no cilvēku asajiem viedokļiem par ekstravaganto aksesuāru, taču pagājušajā gadā viņa izvēlējās savu aizraušanos parādīt arī pārējai pasaulei, uzsākot savu biznesu. Kopš tā laika viņas bizness ir uzņēmis apgriezienus, jo savus darinājumus viņa sūtot arī uz Ameriku, esot bijuši daži pasūtījumi arī no Eiropas.

Čelsija atzīst – šādu kroņu veidošana ir daudz grūtāka par ziedu kroņu darināšanu, bet process viņu patiesi aizraujot un nomierinot. Papildu odziņa – ķeroties pie jauna kroņa, māksliniece nekad nezinot, kāds tas izskatīsies gala rezultātā, tāpēc tas esot īpaši radošs un aizraujošs process.

Iespējams, ikdienas gaitām šāds aksesuārs ir par greznu, tomēr šie kroņi lieliski iederēsies festivālos, īpašās fotosesijās un vasarīgās ballītēs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!