Foto: Instagram
Klāt decembris! Tātad arī jauns mēnesis, kurā lūkoties skapī un veidot sev tīkamus apģērbu komplektus. Ko ģērbsim šajā mēnesī? Lūk, pāris idejas!

Lielie džemperi, garie zābaki un beretes ir tikai daži no šīs sezonas stila elementiem. Nevar aizmirst par viscaur strāvojošo sarkanīgo toni un arī daudzslāņaino šiku, kas īpaši piemērots var būt vēsākās dienās. Tā kā pavisam drīz svētku sajūta pārņems lielu daļu cilvēku, arī ikdienā ar savu tērpu varam paust šo svinīgo gaisotni, tērpos iekļaujot balto blūzi, kas jebkuru dienu var padarīt par mazajiem svētkiem.

Tomēr, tā kā tuvojas svētki, nevajadzētu aizmirst arī par šim periodam raksturīgo apģērbu tematiku. Ja džemperi ar ziemeļbriežiem un tērpi ar ziemīgiem rakstiņiem neiet pie sirds, varbūt vērts garderobē iekļaut kaut Ziemassvētkiem raksturīgajās krāsās, piemēram, tumši zaļā un sarkanā. Tāpat jāatceras, ka gada izskaņā allaž nākas doties uz kādu saviesīgāku pasākumu vai balli, tāpēc greznāka kleita vai kostīms lieti noderēs, protams, atceroties, ka viss lielā mērā atkarīgs arī no etiķetes. Papildini tos ar interesantiem aksesuāriem un tavs izejamais tērps būs gatavs!

Lai stilīgs decembris!

A post shared by Sheryl (@walkinwonderland) on Nov 26, 2017 at 7:04pm PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Nov 28, 2017 at 4:21am PST

A post shared by Gigi Ro (@gigi_ro_) on Nov 9, 2017 at 6:22am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!