Pašmāju modes un dizaina zīmols "ZIB*" radījis 2019. gada vasaras apģērbu kolekciju "Nepieradinātā sirds". Tajā atrodami vairāk nekā 80 jauni tērpi ar zīmolam raksturīgajām krāsām un raibajām apdrukām, informē "ZIB*" komanda.

Tāpat kolekcijā atrodami apģērbi vienkrāsainos un piezemētos toņos. Starp tērpiem atrodami gan spilgti legingi, jakas, kā arī dažādas kleitas svētkiem un ikdienai. Pirmo reizi "ZIB*" kolekcijā iekļāvuši arī mīkstināta lina apģērbus, kā arī baltas krāsas tērpu sēriju īpaši svinīgiem notikumiem. Daļa no kolekcijas tiek piedāvāta "plus-size" izmēros.

Kolekcija "Nepieradinātā sirds" stāsta par plašām un drosmīgām sirdīm, kas atvērtas jauniem piedzīvojumiem. Par pasaules ceļotājiem, kas alkst atklāt to, kas vēl neatklāts. Par tiem, kas sapņo ķert vēju okeāna krastā, uzkāpt augstākajā kalnā, sildīt plecus dienvidu saulē un izgaršot pasauli visās tās krāsās. Spējot izjust un novērtēt dabas skaistumu un tās varenumu. Nepieradināto sirdi nevar notvert vai pakļaut, tai var tikai ļauties un doties līdz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!