Foto: Vida Press

Ja tuvākajā laikā plāno iestūrēt laulības ostā un lūkojies pēc iedvesmas īstās un vienīgās kāzu kleitas piemeklēšanai vai arī vienkārši vēlies izbaudīt sievišķīgas atpūtas mirkli, acis priecējot krāšņiem tērpiem un unikālai grācijai, iepazīsties ar Alfrēda Andželo prezentēto līgavas kleitu kolekciju "Disney Fairy Tale Wedding", ko iedvesmojušas pasakas.

Andželo jaunākajā tērpu kolekcijā aplūkojamas "Disneja" princešu tēlu iedvesmotas kleitas, kuru skaitā ir arī šobrīd īpaši populārās multfilmas "Frozen" varones Elzas tērpa variācija, ko Andželo atzinis par sev tuvāko, kā arī Auroras, Salātlapiņas, Arielas, Pelnrušķītes, Bellas un princeses Jasmīnas tērpu prototipi.

Kolekciju raksturo krāšņi silueti, bagātīgas auduma detaļas un piegriezumi, eleganti akcenti un spēja, kā uzsver to autors, ikvienā līgavā atmodināt viņā snaudošo princesi.

Jāpiebilst, ka krāšņie kāzu tērpi veidoti ne tikai oriģinālā stilā, bet arī atšķirīgās krāsās, katrai kolekcijas kleitai attēlojot konkrēto tēlu.

"Līdztekus krāšņajiem fasoniem, šo tērpu krāsas vēl vairāk pastiprina to radītās asociācijas ar "Disneja" multfilmām un pasakām, kā arī to tēliem. Tas, savukārt, ļauj vēl spēcīgāk izpausties kleitu valkātāju personībām, kā arī uzbur to maģiju, ko ietver šīs pasakas," stāsta Andželo pārstāvji, uzsverot, ka katra kleita raksturo arī noteiktu tās valkātājas individualitāti.

Piemēram, Arielas tērps piestāvēs līgavām, kuras ir piedzīvojumu kāras un labprāt sastopas ar negaidītiem ikdienas pavērsieniem, Pelnrušķītes tērps būs piemērots valdzinošai, tomēr mazliet kautrīgai līgavai, savukārt princeses Jasmīnas tērpu veido unikāla variācija par kombinezonu, tam gluži nemanāmi pārvēršoties iespaidīgā kleitā, un lieliski iederoties jutekliskas un ar spilgtu personību apveltītas sievietes kāzu dienā, tai liekot asociēties ar karstajām Arābijas naktīm.

Vairāk informācijas par tērpu autoru un viņa radītajiem darbiem atradīsi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!