Foto: Publicitātes foto

Zīmola "Tommy Hilfiger" 2019. gada pavasara modes kolekcijas sievietēm un vīriešiem piešķir jaunu enerģiju klasiskajam amerikāņu stilam, padarot to vēl drosmīgāku un krāsaināku. Sieviešu apģērbu kolekcijā ikoniskie 20. gadsimta 50. gadu koledžas stila iedvesmotie modeļi ir pieejami negaidītos siluetos un krāsu blokos. Savukārt vīriešu apģērbu kolekcijā vadībā izvirzās sportiskā stila apģērbi un činos bikses. Tāpat kolekcijas piedāvā ilgtspējīgus elementus – atkārtoti pārstrādātu dziju un bioloģiski audzētu kokvilnu.

"Tommy Hilfiger" 2019. gada pavasari iesāk ar ilgtspējīgu stilu un piedāvā otrreiz pārstrādātas kokvilnas audumu, kas iegūts inovatīvā procesā, izmantojot mazāku ūdens un ķimikāliju daudzumu un radot mazāku ogļskābās gāzes izmešu apjomu. Savukārt krāsu paletē zīmola raksturīgajiem toņiem piepulcējas tirkīza un rozā toņu palete, ko papildina negaidītas proporcijas un ielāpu detaļas. Noteikti pavasara "must-have" ir gaišu varavīksnes krāsu palete.

Sievietes var izvēlēties ilgtspējīgu stilu, tērpjoties košā svīterī un gaišās činos biksēs no otrreiz pārstrādāta auduma, kā arī akcentēt tēlu ar kriketa svīteri, ko izceļ "Tommy Hilfiger" raksturīgās svītras. Tāpat dāmas var iejusties Bonda meitenes tēlā ar klasisku trenci un plisētu polo kleitu. Savukārt radošas biroja darbinieces bleizeri var kombinēt ar aktuālo T-kreklu ar grafisku apdruku un biksēm, bet polo krekls lieliski saderēs ar svītrainiem, plisētiem midi garuma svārkiem. Sievišķīguma piekritējām noderēs mini kleitas, kurām var pieskaņot trenci vēsākiem pavasara vakariem. Tāpat kleitas piedāvā sievišķīgu plisējumu un mežģīnes īpašiem pasākumiem. Pieejamas arī vieglas kreklkleitas no lina auduma. Īsta koledžas klasika ir gaišzilu džinsu, svītraina krekla un krāsu bloku svītera kombinācija.

Vīriešiem 2019. gada kolekcija piedāvā jaunu skatījumu uz ikonisko koledžas stila jaku, kas pieejama ar paceļamu apkakli un strukturētu rievojumu. Klasiskais Oksfordas stila krekls piedāvā drosmīgas svītras, zīmola monogrammu, bioloģisko kokvilnu un maigus pasteļtoņus. Pavasara kolekcijā ienāk arī strukturēti, Efeju Līgas koledžu iedvesmoti vai kokvilnas-lina auduma šorti, ko sportiskā stila piekritēji var kombinēt ar svīteri ar krāsu bloku piparmētru tonī. Savukārt T-krekls moderni aktualizē zīmola stilu ar drosmīgu un pamanāmu logotipu. Jaunas detaļas piešķir modernu aktualitāti garderobes pamatlietām. Pieejami arī krekli spilgtos toņos atsvaidzinošam vasaras stilam, tos var lieliski kombinēt ar činos biksēm no otrreiz pārstrādātas kokvilnas. Vīriešu apģērbu kolekcijā saulē pabalējuši toņi sastop dažādas faktūras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!