Ja no ziemas laikā uzkrātajām rezervēm vēdera zonā atbrīvoties nesanāk, un tas rada diskomfortu, ir dažādi ģērbšanās triki, ar kuru palīdzību mīksto vēderiņu var nomaskēt. Lūk, "Womanandhome" piedāvā pāris gudrību.

"Wrap" tipa kleitas ir lielisks variants, kā bez liekām pūlēm paslēpt vēderiņu, turklāt V veida izgriezums vizuāli pagarinās ķermeņa augšdaļu, novēršot uzmanību no savilkumiem uz vēdera.

A post shared by dorismayday (@dorismayday) on Jul 3, 2017 at 6:14am PDT

Noteikti vērība jāpievērš arī apģērba apdrukām. Kā saka eksperti – jo lielāki ornamenti, jo mazāks izskatās ķermenis. Tiesa, līniju spēles dažkārt var būt visai sarežģītas un ne vienmēr rotāt tavu ķermeni, tomēr, izvēloties vertikālas strīpas, garām nenošausi.

Izvēlies lielus izgriezumus! Kā skaidro modes eksperti, apģērbs ar nelielu vai vispār nekādu izgriezumu kakla daļā vizuāli saīsina. Dod priekšroku apģērbiem ar dziļu V veida izgriezumu un izvēlies apģērbu ar stilīgiem izgriezumiem arī plecu daļā.

Cakas, kruzuļi volāni – tas ir tieši tev, ja tās vijas ap ķermeņa augšdaļu. Šāds akcents novērsīs uzmanību no ķermeņa lejasdaļas. Lielākam efektam izvēlies "oversize" tipa krekliņu vai blūzīti ar šādiem akcentiem un kombinē to ar zīmuļsvārkiem – kopskats būs elegants!

A post shared by Vita Kovaleva (@lavitamia) on Jul 4, 2017 at 10:06am PDT

Aizmirsti par neērto, koriģējošo apakšveļu, bet izvēlies akcentēt slaidās kājas ar vienkāršiem legingiem, kas izskatīsies gana šiki.

Vēl viens labs variants – A silueta pusmētelīši un pončo.

Bet noteikti labi izskatīsies arī brīvi krītošas jakas, kas nav pogājamas. Kombinācijā ar vienkāršu t-kreklu un džinsu biksēm būsi trāpījusi kā naglai uz galvas.

A post shared by Jade Tant 🍉 (@jadeybum1990) on Jun 30, 2017 at 7:04pm PDT

Puķainas, raibas, vienkrāsainas vai pavisam vienkāršas – šalles var būt tavas sabiedrotās šādā situācijā.

Bet, runājot par citiem aksesuāriem, piemēram gareni auskari un formīgas, lielas somas būs tieši laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!