Foto: Shutterstock
Gājiens uz veikalu, lai iegādātos sev kaut ko jaunu, var izvērsties neiespējamajā misijā. Piedāvājumu klāsts mūsdienās ir kļuvis ārkārtīgi plašs, tāpēc pieņemt lēmumu par labu vienai vai otrai lietai var būt ļoti grūti. Taču starp neskaitāmi daudzajiem zīmoliem un dizainiem izceļamas pāris mantas, kurām vajadzētu atrast vietu katras sievietes drēbju skapī un rokassomiņā.

Šos apģērba gabalus var dēvēt par universāliem, jo iespējams pielāgot dažādām dzīves situācijām. Ir labi, ja skapī izdodas atrast vietu vismaz vienai klasiskai blūzei, auduma un džinsa biksēm, kokteiļkleitai, t-kreklam un elegantai žaketei – tad vari būt pārliecināta, ka būsi glīti ģērbta gan uz ikdienišķu tikšanos ar draudzenēm, gan arī darbu un saviesīgām svinībām. Vērts veikalos pievērst uzmanību arī drēbēm, kas valkājamas dažādos variantos, piemēram, ātri situācijai pielāgojamās kreklkleitas.

Tas pats sakāms arī par somām, aksesuāriem un apaviem. Mūsdienīgas sievietes garderobē vajadzētu būt dažādiem kurpju veidiem, lai nenonāktu situācijā, kad uz smalku randiņu jādodas kedās. Tāpat ir vērtīgi, ja tavā rokassomiņā ik dienas stāv ne tikai telefons un maks, bet arī, piemēram, spraužamadata, zibatmiņa un plāksteri, lai paglābtu tevi negaidītās situācijās.

Taču, lai savā ikdienā atrastu vietu visām zemāk rakstos minētajām lietām, tev var vajadzētu patiesi lielu rūmi, tāpēc vērts piebilst, ka tev nav tūdaļ pat jāsteidz un jāpērk visas apkopotās drēbes, aksesuārus un lietas. Ceļš līdz perfektai garderobei un sakārtotai ikdienai prasa laiku, tāpēc sāc ar mazumiņu, kārtīgi izvērtējot, kas no minētā tiešām atbilst tavai gaumei, bet ko vari ieteikt draudzenei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!