Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties pavasarim, lielāku uzmanību pievēršam arī svaigākajām modes vēsmām. Tās ietekmē ne tikai mūsu apģērba izvēli, bet arī to, kādos apavos iesoļosim pretim gada siltajai sezonai. Ja šobrīd plāno atjaunot savu kurpju kolekciju vai iegādāties jaunu pavasara zābaku pāri, ielūkojies galvenajās šī gada apavu tendencēs. Lūk, kurpes, bez kuru klātbūtnes savā garderobē šogad neiztiks neviena modes dāma!

Apavi bez papēža

Tās var būt iešļūcenes vai sportiska stila kurpes, laiviņas vai pilsētvidei nedaudz pielāgotas loafer tipa kurpes – atslēgvārds šosezon ir komforts. Kombinējot, piemēram, boyfriend tipa džinsus ar zemām iešļūcenēm, kurās iestrādāta elastīga to virsējā daļa, jutīsies ērti ikvienā situācijā.

Kurpes ar atvērtu papēža daļu

Modes skatēs, kurās pasaules vadošie zīmoli prezentēja savas pavasara/vasaras kolekcijas, augstpapēžu kurpes ar atvērtu aizmugurējo daļu un biezu papēdi bija redzamas teju visur. Izvēlies ādas apavus melnā krāsā, kas glaimos gan tavai figūrai, gan neliks cīnīties ar augstu papēžu radīto diskomfortu.

Zābaki ar atvērtu purngalu

Ļoti iespējams, joprojām ar prieku valkā puszābakus, kas savu vietu modes tendenču saraksta augšgalā iekaroja pērn, taču, ja esi gatava pārmaiņām, šosezon siltās dienas vari baudīt zābaciņos ar atvērtiem purngaliem. Tie izskatīsies koķeti un sievišķīgi, vienlaikus neļaujot tavām pēdām nosalt arī vēsākās dienās.

A photo posted by Jessa Maddocks (@jessakae) on Sep 10, 2014 at 7:20pm PDT

Baltas tenisa kurpes

Tik populārās kedas un sportiska stila apavi joprojām ieņem stabilu vietu aktuālāko modes tendenču sarakstos. Valkā tās ar džinsiem, brīvā stila kleitām, svārkiem un šortiem, izbaudot apavu sniegto komfortu!

Augstpapēžu kurpes ar siksniņām

Augstpapēžu apavi tēlam acumirklī piešķir seksapīlu, un, ja tās vēl papildina koķetas siksniņas… Efekts ir garantēts! Ja vēlies atstāt īpašu iespaidu, vismaz vienām šāda stila kurpēm tavā garderobē ir jābūt!

A photo posted by Jessa Maddocks (@jessakae) on Feb 17, 2016 at 4:28pm PST

Jebkas ar bārkstīm

Bārkstis ir sezonas tendence ne tikai apģērbā. Arī izvēloties kurpes, priekšroku, ja iespējams, dod tām, kuras papildina šis elements. Tā radīsi bezrūpīgi brīvu tēlu, kas viennozīmīgi izskatīsies lieliski!

Augstpapēžu kurpes uz platformas

Komforta un sievišķības apvienojums, kas ļaus itin ērti justies pat steidzīgākajās dienās, neraugoties uz visnotaļ cienījamā augstuma papēdi. Lai līdzsvarotu proporcijas, šī stila kurpes valkā ar viegliem svārkiem un kleitām vai piegulošām biksēm.

4 centimetru papēži

Ir dāmas, kuras uzskata – vai nu augsti papēži, vai vispār nekā – tomēr nelielais, četrus centimetrus augstais papēdītis joprojām spītīgi turas modes aktualitāšu augšgalā. Prasmīgi kombinējot kurpes uz neliela papēža ar atbilstošu apģērbu, panāksi lielisku efektu. Velc tās pie džinsiem, kas sniedzas līdz potītēm, tēlu papildinot ar nelielu somiņu un, piemēram, sievišķīgu blūzi!

Flatformas

Nē, tu nepārklausījies! Šīs kurpes var dēvēt par platformu un laiviņu apvienojumu, apaviem izceļoties ar vienmērīgi sadalītu platformu. Lai gan kurpes izskatās nedaudz masīvas, to sniegtais komforts šo nebūtisko faktu acumirklī pārtrumpo.

Jebkas ar pušķīšiem un bumbuļiem

Arī šīs detaļas šosezon vērtētas kā vienas no aktuālākajām. Mūsuprāt, lielisks veids, kā piešķirt īpašu noskaņu pat visgarlaicīgākajiem apaviem. Izbaudi šo krāsainību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!