Foto: Publicitātes foto

Šis pavasaris jau rit pilnā sparā – aprīlī esam piedzīvojušas jau vairāk saulainu dienu, mūsu garastāvoklis ir viegli pacilāts un skats uz dzīvi – visnotaļ pozitīvs. Kamēr uz ielām koku zaros varam baudīt pirmos koši zaļos pumpuriņus, arī ziedi nav nekur tālu jāmeklē, jo šis pavasaris tos daudz un dažādos veidos ir izplaucējis jaunākajās "Lauma Lingerie" kolekcijās, stāsta zīmola pārstāvji.

Ziedu apdrukas ir aktuālas ik pavasari un tās varam vērot arī kolekcijās "Nostalgia" un "Tuxedo Jardin". Kamēr pirmajā varam vērot izsmalcinātu vieglumu, pasteļtoņus un caurspīdīgu audumu spēles, "Tuxedo" kolekcija ir koša un piesātināti sievišķīga – dzīvīgie ziedu motīvi daiļi savijas ar rozā pieskaņoto maliņu, radot rotaļīgu un mīlīgu tēlu.

Savukārt kolekcija "Wilma" ziedu motīvus atklāj bagātīgās un daiļās mežģīnēs. Lai gan apdrukas var būt pamanāmākas, smalkie mežģīņu raksti stāsta paši savu stāstu – par romantiskām, jutekliskuma pilnām novakarēm un noslēpumaino seksualitāti, kuru atklāj tikai tiem, kuri uzdrošinās pienākt tuvāk.

Aprīļa saullēktu sevī iemieso kolekcija "Dreambird", kuras pasteļa oranžīgās nokrāsas atgādina sulīgu un maigu apelsīnu sorbetu un sola noķert paradīzes putnu aiz astes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!