Foto: Shutterstock

Nereti latviešiem tiek pārmesta vienmuļā ģērbšanās un pārlieku lielā vēlme savos tērpos apvienot melno un pelēcīgo toni. Tomēr tās, kuras labprāt savā garderobē iekļauj melnas krāsas drēbes, noteikti piekritīs – savs šarms tajā visā ir.

To, ka melnā krāsa ir viegli kombinējama un visai praktiska, lieku reizi atgādināja modes māksliniece Iveta Vecmane, kura, starp citu, savā pirmajā tērpu kolekcijā modeļus tērpa vien šajā tonī.

Tomēr nevar iebilst arī tam, ka šai krāsai piemīt elegance – ne velti bieži saviesīgos pasākumos var novērot šī toņa dominanci. Tiesa, daudziem melnā krāsa var šķist vienmuļa un rodas vēlme savā ikdienā iepīt košumu, tomēr to, ka melnais ir garlaicīgs, apgalvot nevar.

Lūk, pāris piemēri, kas vienkārši melno pārvērš par perfekti melno.

Lielu lomu tērpa veidošanā spēlē audumu kombinācijas. Piemēram, mīksts adījums, kas saskaņots ar glitera svārkiem, nebūt nešķitīs garlaicīgs. Tieši pretēji – tajā ir savs dzīvīgums un sava odziņa.

Tiesa, arī piegriezums ir būtisks. Jo tas drosmīgāks, jo tērps vairāk izcelsies.

Ja melnā krāsa saista, tomēr vēlies nelielu tēla atsvaidzinājumu, lūk, tērpa variācija tieši tev. Dažkārt kāds niecīgs akcents spēj uzfrišināt koptēlu.

Kominējot šos tērpus, neatņemama sastāvdaļa ir dažādas detaļas un aksesuāri, kas spēj piešķirt šiku arī šķietami vienkāršam apģērbam. Turpinājumā vēl pāris idejas, kas apliecina, ka viscaur melnajam šad un tad vajadzētu dot iespēju.

A post shared by Hanna Hopej (@ana_bulls) on Dec 19, 2017 at 7:08am PST

A post shared by Sophie (@sophtheshopper) on Dec 19, 2017 at 12:46am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!