Foto: Publicitātes foto
Nav noslēpums, ka sava tēla radīšanā svarīgākais ir individuāla stila izkopšana, nevis akla sekošana modes tendencēm, kas mainās teju ik sezonu. Tomēr nereti garderobi ir vērts papildināt ar modernām aktualitātēm, kas tavam ikdienas tēlam piešķirs oriģinalitāti un mūsdienīgumu. Šai sakarā piedāvājam piecus "ELLE" apkopotus modes trendus, ko šovasar vērts izmēģināt.

Topi ar atkailinātu vidukli


Foto: Publicitātes foto
Topi, kas sniedzas līdz viduklim, to atkailinot, iederēsies gan saviesīgos pasākumus, gan ikdienā un dodoties uz randiņu. Tāpat tie arī glaimo figūrai, atkailinot to vēdera zonu, kura ir visslaidākā.

Rokassomiņas ar garu lenci


Foto: Publicitātes foto
Rokassomiņa, kuras lence sniedzas līdz gurniem, papildinās gan sievišķīgi romantisku tēlu, valkājot kleitas, gan seksapīlu un mazliet agresīvu ietērpu, ja valkāsi bikses un augstpapēžu apavus. Turklāt tās ir ērtākas par ierastajām clutch tipa rokassomiņām, kurās ne vienmēr varam salikt visu ikdienā nepieciešamo.

Tērpi ar iegriezumiem


Foto: Publicitātes foto
Iegriezumi tērpu sānos akcentēs tavu figūru, kā arī padarīs ierasti klasiskā piegriezuma kleitas krietni oriģinālākas un arī seksīgākas.

Bārkstis


Foto: Publicitātes foto
Bārkstis, kas papildina apavus, aksesuārus arī apģērbus, ir šīs vasaras must have. Valkā tos gan ikdienā, gan brīvdabas pasākumos un festivālos, piešķirot savam tēlam brīvības sajūtu un hipijiem raksturīgo bezrūpību!

Neona toņi


Foto: Publicitātes foto
Neona rozā un neona dzeltenais tonis lieliski piestāvēs iedegumam. Kombinē šīs krāsas ar neuzkrītošiem toņiem, piemēram, miesas krāsu, panākot maksimālu efektu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!