Foto: Shutterstock
Laikā, kad ziema īsti nevēlas padoties, taču pavasaris ar visu sparu cenšas aukstumu un pēdējās sniega kupenas padzīt, ietves pārvēršas par īstu pārbaudījumu gājējiem. Ceļa posmi, kuri pārvarami, tikai brienot cauri peļķēm, īpaši nepatīkamu sajūtu var radīt gadījumos, kad kājās nav piemērotākie apavi. Lai izvairītos no diskomforta, piedāvājam stilīgus un ērtus apavus dažādām gaumēm, kuri kā nodrošinās sausas kājas dienas garumā, tā arī piešķirs nelielu odziņu stilam.

Zābaciņi kā maija saulītes jeb īpaši koši gumijas zābaki padarīs ikdienu krāsaināku un kājas, protams, sausākas. Atrodi, kur iegādāties košos un gaumīgos zābaciņus, izmantojot Zave.lv!

Ja ierasta stila gumijas zābaki īsti nepiestāv dienas apģērbam, vienmēr var izvēlēties neitrālus, taču funkciju pildošus zābaciņus. Ir arī tādi apavu pāri, kas izceļas ar savu neuzkrītošo un gumijas zābakiem neierasto dizainu. Šeit vari atrast, kur var iegādāties minētā stila zābaku pāri.

Teju katrai sievietei piestāvēs gari, melni un vienlaikus eleganti zābaki. Tos var papildināt dažādas detaļas. Piemēram, priekšpusē sasienamas šņorītes šķietami vienkāršiem zābakiem piešķirs lielisku akcentu. Taču tai pat laikā tos nebūs nekādas problēmas pieskaņot jebkuram apģērbam.

Šeit vari uzzināt, kur melnus gumijas zābakus var iegādāties ar atlaidi.

Īsi gumijas zābaciņi ar košām niansēm pelēko ikdienu padarīs nedaudz košāku un atdzīvinās drēgnās ielas. Izmanto Zave.lv un uzzini, kur zābakus nopirkt ar atlaidi.

Nesalaužama ir šāda kombinācija – ērti, praktiski un silti. Kad daba atkal nevar izlemt, kuram gadalaikam dot priekšroku – pavasarim vai ziemai –, piemēroti būs zābaki, kuros kājas ne vien būs sausas, bet arī siltas. Zābaki kājām neļaus salt pat tad, kad termometra stabiņš būs noslīdējis zem nulles. Te iespējams atrast sev tuvāko veikalu, kurā iegādāties atbilstošus zābaciņus.

Ja vēlies tapt pamanīta, izvēlies neordināru tēlu! Piemēram, šņorējami puszābaki tavā ikdienā ienesīs pavasara vēsmas, kas, cerams, liks atmosties arī dabai. Ja vēlies gumijas zābakus ar plaukstošu ziedu rakstiem, izmanto Zave.lv un atrodi, kur tos iegādāties izdevīgāk.

Ja meklē gumijas zābaciņus, kurus pieskaņot, piemēram, pie brūnas rokassomiņas, izvēlies piezemētus toņus! Iespēju savā īpašumā iegādāties glaunu zābaku pāri meklē te!

Bet gadījumā, ja ikdienā patīk staigāt nedaudz augstāk par zemi jeb augstpapēžu apavos, turklāt arī atkušņa vai stipra lietus laikā, tā nav problēma, jo, izmantojot Zave.lv, vari arī uzzināt, kur nopirkt gumijas zābakus ar papēdīti.

Kā savu iepirkšanās palīgu izmanto platformu Zave.lv! Tajā vari pārlūkot veikalos pieejamo sortimentu un atrast vietas, kur preces var iegādāties ar atlaidi. Pamēģini un padari savu iepirkšanos daudz vienkāršāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!