Foto: AFP/Scanpix

Dženifera Lopesa ir pasaulslavena amerikāņu dziedātāja un aktrise, kā arī spēcīga personība. Karjeras laikā Lopesa izdevusi vairākus studijas albumus, kuru dziesmas kļuvušas par hitiem visā pasaulē. Tāpat Lopesa atklājusi sevi kino pasaulē, filmējoties dažādās filmās un piedaloties interesantos projektos. Tiesa, novērtētā sieviete gadu gaitā ne mazums gozējusies sabiedrības priekšā, kas ļāvis atrādīt arī savus tērpus un garderobes detaļas.

Desmit gadi ir samērā ilgs laiks, lai cilvēks pieturētos pie kāda konkrēta stila un nemainītu to itin nemaz, tomēr, izpētot talantīgās sievietes tērpu izvēli, skaidrs ir viens – ir dažas lietas, kas nemainās. Uz skatuves viņa ir teju cits cilvēks – seksīga kaķene, bet sabiedrībā ir eleganta un visai ieturēta dāma.

Uzstājoties koncertos, Lopesa bieži vien izvēlas tērpties bodijos vai apspīlētos kostīmos, kas rada visai izaicinošu tēlu. Jāpiebilst, ka diezgan bieži kostīmi ir sudraba nokrāsā un viz no spīdīgajām detaļām. Kā jau pienākas, dodoties uz elegantiem pasākumiem un balvu pasniegšanas ceremonijām, Lopesa ģērbta eleganti. Tomēr dažkārt arī elegantajām kleitām ir dziļāki dekoltē izgriezumi vai caurspīdīgi audumi, kas, iespējams, atklāj pārāk daudz.

Lūk, Lopesas desmitgades veiksmes un neveiksmes pašu izvērtēšanai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!