Foto: Publicitātes attēli
Kamēr lielākā daļa sieviešu cītīgi seko līdzi savai ēdienkartei un fizisko aktivitāšu daudzumam ikdienā, kā arī vairums cilvēku par pievilcīgu atzīst fiziski spēcīgu, slaidu un trenētu sievietes augumu, peldkostīmu zīmols "Swimsuits For All" vēlas uzrunāt tās dāmas, kuru augums neatbilst modeles parametriem, piedāvājot jaunāko reklāmas kampaņu "Beach Body. Not Sorry".

Kampaņā redzama lielo izmēru modele Denīze Bido, apgalvojot, ka nav pareizu vai nepareizu veidu, kā būt sievietei. Jāpiebilst, ka tajā apzināti nav izmantotas retušēšanas iespējas, lai uzlabotu modeles augumu un slēptu tā nepilnības - celulītu, liekās tauku krociņas uns trijas -, tādējādi nododot sievietēm visā pasaulē gluži vienkāršu vēstījumu: "Ikviens augums ir pludmales augums!" (Every body is a beach body – tulk. no angļu val.).

"Pietiek atvainoties! Es vēlos, lai sievietes justos seksīgas un pašpārliecinātas. Lai viņas zinātu, ka tas nav slikti – būt tev pašai," uzsver Bido.

"Es mīlu savu augumu, ikvienu tā vietiņu. Esmu iemācījusies mīlēt gan celulītu, gan strijas. Agrāk man šķita, ka tie ir auguma defekti, kas ir neglīti un no kuriem jākaunas. Tagad esmu sapratusi, ka tie patiesībā ir daļa no manas – tie padara mani par to sievieti, kāda esmu," stāsta modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!