Foto: Shutterstock
No 10. līdz 13. augustam Latvijas Kultūras koledža (LKK) organizē bezmaksas meistarklases dejā un skatuves kustībā, ko vadīs latviešu horeogrāfe Anna Ķirse. Pirms meistarklasēm būs iespēja piedalīties "danceYoga" un pilašu nodarbībās. Meistarklases interesentiem būs pieejamas bez maksas.

Meistarklašu mērķis ir sniegt visiem interesentiem gan dejā, gan skatuves kustībā jaunas zināšanas, pieredzi, iemaņas, kas balstās uz vieslektores Ķirses starptautisko pieredzi. Ķirse kopš 2007. gada dzīvo un strādā Meksikā.

Laikmetīgās dejas interesentus iepazīstinās ar jaunākajām džeza dejas attīstības tendencēm un mūsdienu laikmetīgās dejas attīstību, savukārt skatuves mākslas interesenti, kuri vēlas izkopt savu skatuvisko pieredzi, varēs attīstīt ķermeņa ekspresivitāti, gūt ieskatu dejas pamatos un skatuves kustībā, portālu "Viņa.lv" informēja LKK "Erasmus" koordinatore Margarita Sabļina.

Meistarklašu un nodarbību vieslektore Anna Ķirse laikmetīgo deju apguvusi gan LKK, gan Latvijas Kultūras akadēmijā, savas dejotājas un horeogrāfes iemaņas pilnveidojusi dažādās Latvijas un starptautiskās meistarklasēs, apmācībās un projektos. Ķirse ir deju studijas "Anna Kirse Dance School" Meksikā dibinātāja un vadītāja.

Horeogrāfes mākslinieciskā interese saistīta ar mūsdienu laikmetīgo deju, džeza deju, mūzikliem un šova biznesa industriju.

Meistarklases notiks LKK Baltajā zālē (Bruņinieku ielā 57, Rīgā) četras dienas, sākot no pulksten 10 līdz 13.15. Visas meistarklases un nodarbības ir bezmaksas. Lai veiksmīgāk plānotu meistarklašu un nodarbību norisi, lūgums pieteikties uz sev interesējošām meistarklasēm, rakstot uz margarita.sablina@lkk.gov.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!