Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai uzlabotu vides pieejamību Vīlandes baptistu baznīcā, 15. oktobrī notiks labdarības koncerts "Iespēja", informē pasākuma organizatore un iniciatīvas cilvēkiem ar kustību traucējumiem "Wings for Wheels" projektu un pasākumu koordinatore Santa Survila. Koncerta laikā varēs vērot vairāku mūziķu uzstāšanos, kā arī ieklausīties cilvēku ar kustību traucējumiem stāstos.

"Šobrīd vides nepieejamības dēļ šajā ēkā Vīlandes ielā cilvēki ratiņkrēslos var iekļūt tikai ar spēkavīru palīdzību," stāsta Survila. Arī koncerta laikā cilvēki ratiņkrēslos baznīcā varēs iekļūt ar Agra Kazeļņika palīdzību – tos, kam tas būs nepieciešams, viņš ienesīs baznīcā. Koncertā uzstāsies Ēriks Ešenvalds, Agate Ozoliņa, Pēteris Ozoliņš, Diāna Ponaskova, Marlēna Keine un Arvīds Keinis.

Ieeja koncertā būs bez maksas, bet tā laikā varēs ziedot līdzekļus vides pieejamības uzlabošanai baznīcā. Par saziedotajiem līdzekļiem plānots uzbūvēt uzbrauktuves, liftu un labierīcības, kas būtu piemērotas arī cilvēkiem ratiņkrēslos.

Koncerta sākums pulksten 14. Cilvēkiem, kas vēlas apmeklēt koncertu un atrodas ratiņkrēslā, lūgums informēt organizatorus par savu ierašanos, lai nodrošinātu ērtu iekļūšanu baznīcā. Informēt par savu ierašanos vari, zvanot vai rakstot Andrim (tālrunis 27783966, e-pasts andris.lusis@hotmail.com), kā arī rakstot Santai uz e-pastu santaw4w@gmail.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!